Salkkarit-parin hääpäivä sai kammottavan lopun – nuoret näyttelijät kertovat hyytävästä kohtauksesta: "Tuli fyysisesti huono olo"

Making of: Violan ja Miran häät 3:51
Katso videolta, miten dramaattinen kohtaus toteutettiin

Salatut elämät -sarjan nuoret joutuvat hääjuhlan jälkeen keskelle järkyttäviä tapahtumia. Näyttelijät Vivi Wahlström ja Axel Milliam kertoivat dramaattisesta kohtauksesta MTV Uutisille.

Loka-marraskuun taite tuo Salatut elämät -sarjaan dramaattisia käänteitä. Dramaattisten tapahtumien keskiöön joutuvat Viola (Vivi Wahlström) ja Mira (Olga Heikkala), jotka pääsevät viimeinkin kaikkien vaikeuksien jälkeen naimisiin.

Kaikki eivät kuitenkaan sulata parin onnea, sillä Matti (Janne Mattila) tahtoo kostaa hääparille sen, että nämä ovat aiheuttaneet tälle vaikeuksia. Matin kosto tietääkin sitä, että hääsviitin tapahtuman saavat järkyttävän käänteen, jonka seurauksena Matti saa surmansa.

– Viola hälyttää Nellan (Emma Nopanen) ja Kristianin (Axel Milliam) apuun, ja siitä tulee vähän isompi soppa sitten, näyttelijä Vivi Wahlström pohjustaa MTV Uutisten haastattelussa.

Nelikko päätyy lopulta hautaamaan Matin ruumiin metsään.

Videolla näyttelijä Axel Milliam paljastaa, kuinka dramaattinen kohtaus toteutettiin. Katso haastattelu!

Salatut elämät 1:41

– Kohtauksia oli ihan mielettömän jännää kuvata. Se oli ihan parasta, mitä olen tässä sarjassa päässyt tekemään, Wahlström hehkuttaa.

– Minulle tuli fyysisesti huono olo. Muistan, kun Emman kanssa yökkäiltiin. Se oli tosi aidon tuntuinen tilanne, hän jatkaa.

Lisämausteensa kohtauksiin toi se, että ne todellakin kuvattiin keskellä yötä. Myös maskeerauksesta tuli vaikuttava, kun hääasuihin ja kampauksiin sekoittuvat muta ja veri.

– Yökuvauksia on harvoin. Siinä oli ihan oma vibansa, kun oikeasti keskellä yötä kuvattiin tuollaista. Kaivoimme kuoppaa, heittelimme multaa ja olimme ihan mudassa ja veressä. Hienoja kohtauksia niistä varmasti tuli, Wahström lupailee.

Myös Axel Milliam kertoo kohtauksen olleen mielenkiintoinen kokemus.

– Yöllä tosiaan metsässä kuvattiin. Se oli kokemuksena aivan mieletön, ja antoi syvyyttä omaan hahmoon ja tekemiseen, Milliam sanoo.

– En ole noin dramaattista kohtausta tehnyt aiemmin. Kyllä siinä joutui psyykkaamaan itseään ja keskittymään, miten pystyy aidon oloisesti tuomaan tuollaiset fiilikset esille. Kyllä siinä kylmät väreet tuli välillä. Ja semmoinen puistattava olo.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat