Juonipaljastukset julki! Salkkarit-hahmot käyvät toistensa kimppuun – järkyttävä tilanne saa yllättävän päätöksen

Viikkokurkistus viikko 36 0:44
Kurkista Salkkareiden kuluvaan viikkoon!

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Lasse käy kotiinsa tunkeutuneen Aaron kimppuun. Aaro kauhistuu, mutta Jiri ehättää väliin, ja Aaro saa viimein selittää visiittinsä. Aaro kertoo tulleensa Sievisille hakemaan sinne jääneitä kamojaan Nellalta lainaamillaan avaimilla. Lasse kummastuu veruketta, mutta Jiri uskoo Aaroa.

Lasse päättää selvittää Aaron väitteen todenperäisyyden ja kysyy asiasta Nellalta. Lasse yllättyy, kun Nella myöntää lainanneensa avaimiaan ja uskoo muutenkin Aaron olevan luotettava.

​​​​​​​
Ismo tekee tuttavuutta poikansa Ressun kanssa.

Ismon haluttomuus puhua raha-asioista herättää Kallen epäilyt. Kalle ilmaisee huolensa Sallalle, joka paljastaa, että Dahlia kiristää Ismoa. Kalle tarjoaa Ismolle tukeaan raha-ongelmissa, mutta Ismo väittää kaiken järjestyvän.

Jiri on ällistynyt Lassen päätöksestä irtisanoutua töistä ja jäädä pysyvästi Helsinkiin. Jiri yrittää kääntää Lassen päätä, mutta Lasse ei suostu, koska on huolissaan Aaron vaikutuksesta Nellaan ja muihin Sievisiin. Jiri joutuu myöntymään Lassen tahtoon, ja sietää jopa tämän käskytystä, koska haluaa itsekin Nellan parasta.

Osa 3603: Arpa on heitetty.
Osa 3604: Ismoa raavituttaa.
Osa 3605: Jiri etsii pesää.
Osa 3606: Samuli, ootko Kallen kamuli?
Osa 3607: Lasse on surkea viskijukka.  

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat