Salkkarit-tuottaja kommentoi hilpeyttä aiheuttaneita lavasteita: Olemme nauraneet niille itsekin!

Salatuissa elämissä keskiviikkona nähty kohtaus, jossa Eva ja Monica ovat lomareissulla, on aiheuttanut hilpeyttä faneissa. Tuottaja Marko Äijö on mielissään sarjan saamasta huomiosta.

Salkkareiden keskiviikon jaksossa Eva ja Monica lomailivat erikoisissa maisemissa. Taustalla näkyi epätodellisen turkoosi meri ja kultainen rantahiekka. Naiset loikoilivat bikineissään rantatuoleilla, siemailivat drinksujaan ja hehkuttivat yhteistä lomareissuaan. 

Faneissa lavasteet saivat aikaan melkoista hilpeyttä. Twitterissä lavasteita verrattiin jopa Pomo piilossa Suomi -ohjelman maskeerauksiin, joiden on arvosteltu olevan epätodellisen näköisiä.

– Ensiksi #PomoPiilossa -maskeeraus, nyt #SalatutElämät -bluescreen. Suomalainen televisioviihde voi hyvin, eräässä kommentissa kirjoitetaan. 

Salattujen elämien tuottaja Marko Äijö kertoo, että lavasteet ovat aiheuttaneet hilpeyttä myös tuotantotiimissä. 

– Olemme kieltämättä itsekin nauraneet lavasteille. On mahtavaa huomata, että sarjalla on yhä katsojia ja se aiheuttaa näinkin voimakkaita tunteita, Äijö sanoo. 

Hänen mukaansa green screeniin turvauduttiin tiukan aikataulun vuoksi. 

– Kuvaamme vuodessa noin 180 jaksoa. Aikataulut eivät siis anna myöten, että lähtisimme oikeasti ulkomaille kuvaamaan muutamaa kohtausta. Silloin kun kohtausta kuvattiin, ei Suomessa ollut mitkään rantakelit, hän perustelee.

Katso videolta, kuinka Evan ja Monican lomareissu päättyi!

Lomareissu saa kiihkeän päätöksen 0:12

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot ennakkoon MTV Katsomossa kello 20.00. 

Lue myös:

    Uusimmat