Salkkarit-kaunotar Tiia Elg ja Alexey-rakas poseeraavat kesäisissä kuvissa – otoksiin liittyy koskettava tarina: "Kuvat otettu, kun saatiin tietää…"

Tiia Elg palasi äitiyslomalta Salkkareihin 4:55
Tiia Elg palasi Salkkareihin äitiysloman jälkeen tänä keväänä - katso haastattelu.

Tiia Elg julkaisi kesäisiä kuvia, jotka löytyivät arkistojen kätköistä.

Salatut elämät -tähti Tiia Elg poseeraa miehensä Alexey Smolyaninovin kanssa suloisissa kesäisissä kuvissa. Elg julkaisi kuusi erilaista otosta, jossa hempeilee rakkaansa kanssa.

Elg kyseli seuraajiltaan vinkkejä kesälomaa varten, mutta hän kertoi myös koskettava tarinan, joka liittyy kuviin.

– Meidän kesään kuuluu Espanja rantoineen ja muovituoleineen. Reissataan ympäri aurinkoista rannikkoa koko loma. Nyt onkin sitten toinen ääni kellossa: ei vieläkään suunnitelmia. Vinkkejä otetaan vastaan. Ps. Kuvat otettu, kun saatiin tietää, että meistä tulee äiti ja isä, Elg kirjoittaa.

Pariskunta sai Isabella-tyttärensä vuosi sitten keväällä. Tänä keväänä pienokainen vietti yksivuotissynttäreitään, jolloin Elg julkaisi tyttärestään suloisen kuvan.

Elg palasi takaisin Salkkareihin Eva Tammisen rooliin tänä keväänä. Elg kertoi maaliskuussa MTV Uutisille antamassaan haastattelussa, että paluu äitiysloman jälkeen Salkkareihin sujui kuin pyörällä ajo.

– Ihan kuin ei olisi koskaan poissa ollutkaan! toteaa Elg, ja laskee olleensa mukana Salkkareissa jo kuusi vuotta.

– Piti olla kolme kuukautta, mutta se on vähän venähtänyt! 

Melkein vuoden mittainen äitiysloma sujui nopeasti, kun lapsi kehittyy ja muuttuu koko ajan uusia taitoja oppiessaan.

– Kulunut vuosi on ollut täynnä ihania tapahtumia! Ei ollut niin rankkaa kuin olin kuvitellut. Tyttö on helppo ja leppoisa.

Lue myös:

    Uusimmat