Salkkarit-kaunotar Ilona Chevakova haikailee ulkomaille – julkaisi upeita rantakuvia vuoden takaa

1:41
Salkkarit-tähti Ilona Chevakova näyttelee tulevassa Luokkakokous-elokuvassa: "Vaikuttaa todella lupaavalta"

Salatut elämät -sarjan kovatahtoista Sabriinaa näyttelevä Ilona Chevakova julkaisi upeita bikinikuvia Australian matkaltaan viime vuodelta. 

NäyttelijäIlona Chevakovahaikailee monen muun tavoin ulkomaille. Tähti julkaisi upeita kuvia viimeisimmältä reissultaan Australiasta. 

– Vuosi sitten, kun ei vielä ollut sellaista juttua kuin korona. Oli vain rantahiekkaa, meri ja coktaileja. Australia ikävöin sinua, hän kirjoittaa.

Chevakovan Salkkarit-hahmo Sabrina on ollut sarjassa jo pidemmän aikaa keskellä jännittäviä juonenkäänteitä, kun häntä on seurannut mystinen vainoaja Lauri.

Chevakova nähdään Salkkareiden lisäksi pian Renny Harlininohjaamassa Luokkakokous 3 -elokuvassa. Lisäksi hän paljasti alkusyksystä MTV Uutisille saaneensa roolin myös kansainvälisestä rikossarjasta.

– Minulla on ollut paljon hommaa näissä juonenkäänteissä. On ollut oikein tapahtumarikasta ja niin tulee olemaan jatkossakin. Sabrinasta on tehty todella herkullinen hahmo, näyttelijä raotti puolestaan Salkkarit-hahmonsa tulevia käänteitä.

– Hullummaksi ja hullummaksi menee vaan, hän lupaili.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja