Salkkarit-juonipaljastukset julki! Yllätyskosinta saa hahmon häkeltymään

Kurkista Salkkareiden seuraavaan viikkoon! 0:44
Kurkista kuluvan viikon tapahtumiin!

Salatut elämät jatkuu ensi viikolla jälleen jännittävin kääntein.

Salatut elämät -sarjassa ensi viikolla Elina selittää Noelille haluavansa auttaa tätä ja Danielaa sopuun, koska ei halua Toivon kärsivän kaksikon riidoista. Myöhemmin Elina paljastaa Karille suunnitelmansa Noelin suhteen.

Mira saa tietää, että tämän vanhempansa eivät kuolleetkaan auto-onnettomuudessa. Mira häkeltyy, kun tajuaa, että hänen äitinsä saattaa olla edelleen elossa.

Kalle ja Sampo ovat löytäneet toisensa. Miehet tunnustavat toisilleen rakkautta, eikä muun perheen vinoilu haittaa onnea. Sampo pyytää Ismolta Kallen kättä.

Kalle kummastuu, kun Ismo raahaa hänet puoliväkisin lounaalle majataloon. Kalle pöyristyy, kun Sampo kosii häntä.

Eva ja Kristian vaihtavat salaa katseita illallisella. Evan ja Kristianin välinen jännite kasvaa, kun kaksikko koskettaa toisiaan vahingossa. Myöhemmin kaksikon välit syventyvät entisestään.

Nella kertoo Violalle olevansa varma, että Eva pettää Mikiä jonkun kanssa. Eva ahdistuu, kun Nella ei usko hänen selityksiään.

Linda menee etsimään Karia Taalasmailta ja hämmästyy, kun Ulla paljastaa, että Salla ja Kari ovat eronneet. Linda jää mietteliääksi, kun Ulla vihjaa, että Kari ilahtuisi Lindan vierailusta.

Karin tunteet läikähtävät ja hän yrittää suudella Lindaa, joka perääntyy.

Aino jännittyy, kun Valtter palaa reissultaan kotiin. Aino kieltäytyy Valtterin tarjoamasta juomasta ja alkaa penkoa miehensä matkalaukkua.

4404: Jokisen eväät ovat levällään
4405: Tammisen evaat ovat levällään
4406: Valitsemaanne Kalleen ei juuri nyt saada yhteyttä
4407: Karva meistä on rautaa
4408: Kirjeitä ja kouristuksia

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös: