Salkkarit-hahmolle sataa vakavia syytöksiä: "Petit minua ja tartutit klamydian!"

Lari vie Kallen rauhoittumaan 2:19

Salattujen elämien tiistain jaksossa 25.9. klo 19.30 MTV3-kanavalla Kalle suuttuu Kososelle ja Lari rientää kaksikon väliin.

Kalle on saapunut ravintola Mooseen, jonne hän kutsui Larin kaksikon tavattua aiemmin päivällä. Moosessa odottaa kuitenkin Kallen kannalta epämielyttävä näky, sillä hänen ex-poikaystävänsä Sami Kosonen on saapunut samaiseen ravintolaan treffeille. Kalle päättää kohdata exänsä tämän treffikumppanin poistuessa vessaan.

– Sä tiedät, että tämä on minun kantapaikka. Yritätkö tahallasi ärsyttää minua? Kalle tokaisee Kososelle.

– Mistä olisin voinut tietää, että olet juuri nyt täällä? Jos olisin tiennyt, niin en olisi tullut. Sun näkeminen pilaa fiiliksen, Kosonen vastaa.

Kalle suuttuu ja väittää, että Kosonen ei koskaan välittänyt hänestä, varsinkin, kun tällä on jo uusi suhde. Kosonen kuitenkin huomauttaa olevansa vain treffeillä. Hän pyytää Kallea poistumaan, ennen kuin hänen treffikumppaninsa palaa.

– Miten voit olla noin tyly? Sä olit jumalauta kosimassa minua, Kalle sanoo vihaisena.

– Salasit viinaongelmasi, petit minua ja tartutit minuun klamydian! Kosonen vastaa syytöksiin silmät liekkiä lyöden.

Kaksikon vihanpito on äityä tappeluksi, kunnes joku pyytää Kallea lähtemään ulos. Kalle ei meinaa aluksi suostua, mutta huomaa sitten, että pyytäjä on Lari, jonka hän alun perin kutsui kanssaan ravintolaan.

– En ymmärrä, miten menetin hermoni niin täysin, Kalle päivittelee Larille kaksikon poistuttua hissiin.

Kalle ja Lari juttelevat leikkimielisesti ja heidän välillä näkyy selkeästi kitkaa. Kaksikon välinen tilanne äityy hississä lopulta herkäksi hetkeksi.

Katso kohtaus tiistain jaksosta artikkelin yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat