Salkkarit-hahmo tunnustaa epätoivoisen tekonsa – ei huomaa salakuuntelijaa

1:34
Elina kertoo Karille epätoivoisesta teostaan, jonka vuoksi hän hakeutui psykiatriseen hoitoon. Kaksikko huomaa kauhukseen, että heitä on kuunneltu salaa. Katso video!

Elina paljastaa keskiviikon Salatut elämät -jaksossa veljelleen, mikä sai hänet hakeutumaan psykiatriseen hoitoon. Kaksikko ei huomaa, että heitä kuunnellaan.

Keskiviikon Salatut elämät -jaksossa Elina ei tahdo päästää Noelia pariskunnan Toivo-pojan lähelle, sillä uskoo tämän olevan syyllinen Matiaksen onnettomuuteen.

Noel puolestaan huolestuu, kun Elina pyrkii pitämään häntä etäällä lapsesta, sillä tämä toimi täsmälleen samalla tavalla ennen katoamistaan. Noel kertoo huolistaan Karille, joka päättää selvittää, onko Elinan mielenterveys järkkymässä jälleen.

Elina ei puhu veljelleen yliajoon liittyvistä epäilyksistään, mutta tunnustaa Karille sen sijaan, että aikoi hukuttaa Toivon ennen kuin katosi ja hakeutui psykiatriseen hoitoon.

Elina helpottuu, kun saa Karilta ymmärrystä kerrottuaan synkästä hetkestään. Elinan järkytykseksi heti käy kuitenkin ilmi, että kaksikkoa on kuunneltu salaa ja myös eräs muu on kuullut hänen tilityksensä.

Mistä on kyse? Katso maistiaiset keskiviikon jaksosta yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja