Salkkareihin uusi hahmo! Karin adoptiolapsi Benjamin saapuu kuvioihin

Salkkareihin saapuu uusi hahmo, kun Karin adoptiolapsi Benjamin Taalasmaa saapuu Pihlajakadulle. Benjaminin roolissa nähdään Aaron Bojang.

Kari Taalasmaan adoptiolapsi Benjamin saapuu yllättäen takaisin Pihlajakadulle. Benjamin on Karin ja Nooran adoptiolapsi. Keniasta adoptoitua poikaa näyttelee 15-vuotias Aaron Bojang.

– Huomasin Facebookissa, että sarjaan haetaan afrikkalaistaustaista nuorta poikaa. Veljeni vaimo vinkkasi asiasta äidilleni, joka kysyi minulta, haluanko lähteä koekuvauksiin. Olin useissa koekuvauksissa ja yhtenä koulupäivänä minulle soitettiin, että sain roolin, Aaron kertoo.

Hän aloitti sarjan kuvauksissa jo ennen joulua. Tähän mennessä Suomen suositummassa draamasarjassa näytteleminen on maistunut nuorelle miehelle erinomaisesti. Hän on haaveillut näyttelijän työstä pienestä pitäen.

– On ollut tosi jännittävää. Tämä on kiva lisäys tasaiseen arkeen. Olen päässyt tekemään yhteistyötä monen Salkkarit-näyttelijän kanssa. Minulla on ollut pienestä asti haaveena näyttelijän työ. Haluan ehdottomasti tehdä tätä jatkossakin, Aaron sanoo.

Peruskoulua käyvä Aaron ehtii näyttelemisen ja koulunkäynnin lisäksi harrastamaan montaa eri lajia.

– Harrastuksiini kuuluu kitaransoitto. Lisäksi harrastamme kaverieni kanssa volttihyppyjä, Aaron kertoo.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa

Lue myös:

    Uusimmat