Salkkarit-tuottajat paljastavat yksityiskohdan tulevasta kaudesta: "Luvassa iso muutos"

Nämä uudet hahmot Salatuissa elämissä nähdään syksyllä – MTV Uutiset haastattelee sarjan tähtiä tiedotustilaisuudessa 14:56

Salkkareiden vastaavat tuottajat Marko Äijö FremantleMediasta sekä Jani Hartikainen MTV:stä kertovat, mikä iso muutos Salkkareissa tapahtuu keväällä. 

Keväällä 2020 Salatut elämät -sarjaa saadaan seurata jälleen MTV3-kanavalla arkisin kello 19.30.

Luvassa on yllättäviä käänteitä, sillä sarjaan saapuu tulevana keväänä uusia tähtiä. Sarjan pressitilaisuudessa 22. tammikuuta paljastetaan, mitä tulevalla kevätkaudella Pihlajakadulla ja sen asukkailla on sarjan seuraajille tarjota.

Sarjan vastaavat tuottajat FremantleMedian Marko Äijö ja MTV:n Jani Hartikainen paljastivat syntymäpäivätilaisuudessa mehukkaita yksityiskohtia tulevasta keväästä. 

– Tänä vuonna luvassa on aika isokin muutos. Salkkareita on keskimäärin esitetty vuoden aikana 160 jaksoa. Uusi jaksomäärä on tänä vuonna huimat 220 jaksoa. Se tarkoittaa sitä, että kesätauko on lyhyempi kuin aiemmin ja tänä vuonna Salkkarit alkoi aiemmin kuin edellisinä vuosina, Hartikainen kertoo. 

Salattujen elämien lisäksi keväällä nähdään kolmas kausi Pihlajasadusta. 

– Tänä vuonna jukaistaan 10-jaksoinen Pihlajasatu. Sisällöstä en vielä paljasta mitään, Äijö sanoi.

Myös rohkea Rantabaari saa jatkoa. Sarjan toisesta kaudesta on jo julkaistu osa jaksoista C More -palvelussa. Kolmas kausi kuvataan tulevana kesänä. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat