Mainos

Salkkareiden uusi komistus sekoittaa Pihlajakadun nuoret naiset

Salatut elämät -sarjaan saapuu tulevalla kaudella uusi näyttelijä. 19-vuotiaan Janne Saarisen esittämä vilkkusilmäinen Anton saa Pihlajakadun nuoret naiset polvilleen.

4 000 asukkaan Vesilahdelta kotoisin oleva Janne Saarinen, 19, on Salattujen elämien uusin näyttelijä. Hänet tullaan näkemään Antonin roolissa. Tämä menestynyt nuorimies aiheuttaa Pihlajakadun nuorisossa melkoista kuohuntaa.

Kesäkuussa armeijasta vapautunut Saarinen päätyi sarjaan ystävänsä ideasta.

– Vuosi sitten maaliskuussa kaverini vinkkasi, että Salkkareihin haetaan näyttelijöitä. Kävin Helsingissä koekuvauksissa, mutta silloin ei ollut minulle sopivaa roolia tarjolla. Tasan vuosi siitä sain puhelun, että nyt olis töitä tarjolla. Mukaan lähtemistä ei tarvinnut kauaa miettiä, Saarinen kertoo.

Kuvaukset alkoivat jo toukokuun lopulla ja Saarinen sahasi alkukesän ajan Helsingin ja Porin Prikaatin välillä.

– Välillä oli todella vaikeaa saada vapaata armeijasta kuvauksia varten. Onneksi saimme sovittua kuvauspäivät loppujen lopuksi niin, että pääsin osallistumaan niihin.

Seppo ja Ismo lemppareita

Saarinen ei ole ehtinyt vielä tutustua kunnolla Salkkareiden muihin näyttelijöihin kesäkuussa alkaneen kesäloman vuoksi. Hän odottaa tulevaa syksyä innolla, ja onkin päässyt jo toukokuussa näyttelemään sarjan nuorien tähtien kanssa.

– Tulemme tosi hyvin toimeen keskenämme ainakin oikeassa elämässä, Saarinen vihjaa.

Jos Saarisen pitäisi nimetä lemppari Salkkarit-hahmonsa, ei hän osaisi valita Sepon (Jarmo Koski) ja Ismon (Esko Kovero) välillä.

– Molemmat ovat niin legendaarisia hahmoja. Heidän suoritustaan ei voi kuin ihailla.

Parisuhde saa vielä odottaa

Nuoren pojan elämä on tällä hetkellä niin hektistä, että siihen ei mahdu parisuhdetta. Vapaa-ajalla Saarinen laulaa bändissä ja harrastaa futsalia eli jalkapalloa muistuttavaa palloilulajia.

– Tähän elämäntilanteeseen parisuhde ei mahdu, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö aikaa löytyisi, jos mukava tyttö sattuu kohdalle, Saarinen vihjaa.

Pieneltä paikkakunnalta Tampereen lähettyviltä tuleva Saarinen jännittää tuttavien reaktiota, kun he saavat tietää, että hänet tullaan näkemään Suomen suosituimmassa tv-sarjassa.

– Olen joutunut toden teolla salailemaan koko kesän ajan uutista. Pienellä paikkakunnalla juorut lähtevät helposti liikkeelle, koska kaikki tuntevat toisensa. Luulen, että kun tänään uutinen julkistetaan, pirisee puhelimeni kiivasti koko päivän.

Julkisuus ei kuitenkaan pelota nuorukaista. Hän on kysellyt kokeneilta kollegoiltaan neuvoja myönteisen julkisuuskuvan rakentamiseen.

– Luulen, että julkisuuteen ei oikein voi valmistautua. Varmasti alkuun tulee pieni sokki, mutta kun pitää pään kylmänä, niin kaikki menee varmasti hyvin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.