Mainos

Salkkareiden Monika Lindeman jäi äitiyslomalle – synnytys vain viikkojen päässä

Monika Lindeman keskittyy nyt tulevan esikoisensa syntymään. 

Salattujen elämien Linda Eerikäistä esittävä Monika Lindeman jäi juuri äitiyslomalle sarjasta. Raskauden loppuaika on sujunut hienosti, ja hän kertoo voineensa hyvin. Lindeman odottaa ensimmäistä lastaan, jonka syntymän hän vihjaa olevan vain muutamien viikkojen päässä.

– Tuntuu, että se sieltä varmaan kohta pullahtaa. Toistaiseksi energiaa on riittänyt vielä oikein hyvin. 

Näyttelijä kertoo, että viimeisten kohtausten kuvaaminen tuntui hieman haikealta ja hän tulee ikävöimään kovasti työkavereitaan. Äitiyslomaa hän aikoo viettää ainakin ensi vuoden alkukevääseen asti.

Alkaneen lomansa kunniaksi Lindeman leikkasi hiuksensa ja kertoo hemmotelleensa itseään. Ensimmäinen lomaviikko on kulunut myös uuden tulokkaan saapumiseen valmistautumisessa, muun muassa vauvanvaatteita pesemällä. 

– Olemme tosi paljon saaneet vaatteita käytettynä ja olen jotain tietysti ostanutkin. On tässä vielä paljon juttuja mitä pitää käydä vielä hommaamassa, ettei tarvitse ihan heti sitten vauvan syntymän jälkeen lähteä kauppaan. 

Lindeman yrittää nauttia raskauden viimeisistä hetkistä ja kertoo, ettei osaa tarkkaan sanoa, mitä ajattelee tulevasta synnytyksestä. Hän kertoo olevansa kuitenkin hyvillä mielin ja uskoo asioiden menevän niin kuin niiden pitääkin.

– Ehkä jännittää hieman, muttei pelota. Kyllä se on kuitenkin maailman luonnollisin asia. Voihan se kontrollin menetys varmasti yllättää siinä tilanteessa. Kroppa varmasti kuitenkin osaa tehdä sen, mihin se on luotu.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.