Salattujen elämien Ulla Taalasmaa saa oman nettisarjan! Idea sarjaan näyttelijältä itseltään

0:30
Ullalla on asiaa -sarjaa tähdittää Maija-Liisa Peuhun näyttelemä Ulla Taalasmaa.

Salattujen elämien joulutauon alkaessa faneille on luvassa viihdyttävä nettisarjauutuus. Ulla Taalasmaan elämää päästään seuraamaan tarkemmin joulukuussa alkavassa nettisarjassa. 

ViisiosaisessaUllalla on asiaa-sarjassa ääneen päästetään Pihlajakadun kaikkitietävä ikoni: rakastettu Ulla Taalasmaa. Sarja on katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa 16.12. ja 19.12. alkaen.

Ullalla on asiaa on Fremantlen tuottama, 10-minuuttisista jaksoista koostuva nettisarja, joka on Ulla Taalasmaata näyttelevän Maija-Liisa Peuhun alkuperäisidea.

Peuhu on jalostanut ideasta yhdessä Salattujen elämien vastaavan tuottajan Marko Äijön kanssa Ulla Taalasmaan kärkevät mielipiteet keskiöön asettavan, hulvattoman sarjan.

Jokainen pihlajakatulainen tietää, että Ulla Taalasmaalla on loputtomasti asiaa. Nyt sen joutuvat todistamaan uudet sivulliset uhrit, joihin Ulla arkisissa tilanteissa törmää.

Kuoliaaksipuhuja-Taalasmaa pajattaa aiheesta kuin aiheesta aina hyperventiloinnin tuolle puolelle eivätkä jutut juuri edes kosketa todellisuutta. Uhrit jäävät ihmettelemään leuka lattiassa, että mitä juuri tapahtui, kun sydämellinen Ulla jo kiittää kivasta juttutuokiosta ja menee menojaan.

Ullalla on asiaa -sarjassa on viisi erillistä jaksoa, joiden kiusallisen ajankohtaiset tarinat Peuhu on kirjoittanut. Tarinoita kehystää sarjan ohjanneen Äijön kirjoittama jatkokertomus, joka vie Ullan kampaajalta ruokakaupan kautta taksiin, sieltä laupeudentöihin sairaalaan kroonikko-osastolle ja lopulta poliisikuulusteluun.

Sarja on katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa kokonaan 16.12. ja mtv-palvelussa 19.12. alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja