Salattujen elämien tuoreet kasvot esittäytyvät – tässä ovat uudet Severi ja Viola

Salkkareiden uudet kasvot esittäytyvät 0:11

Salattujen elämien hahmot Severi ja Viola saavat uudet näyttelijät, kun sarjassa aloittaa kaksi täysin uutta kasvoa. 

Salatuissa elämissä nähdään marraskuun alussa kaksi uutta kasvoa, kun Severin ja Violan saappaisiin astuvat Roope Puhakka ja Vivi Wahlström

14-vuotiaat näyttelijät ovat innoissaan uusista pesteistään, vaikka kokevatkin hieman suorituspaineita jo olemassa olevien roolihahmojen esittämisestä. Rooleissa on aiemmin nähty Rufus Rusanen ja Annalisa Tyrväinen

– Ei tämä helppoa ole ollut. Rufus on tehnyt todella hyvä työtä esittäessään Severiä. Täytyy myöntää, että minulla on pienet paineet saman tason pitämiseen, Puhakka sanoo. 

– Minulle Violan hahmo on yhä aika uusi. Uskon, että hän on sitä myös monille muillekin. Suhtauduin roolin siis siten, että teen siitä omannäköiseni, Wahlström. 

He perehtyivät roolihahmoihinsa katsomalla aiempia jaksoja ja lukemalla uusia käsikirjoituksia. 

– En halunnut liiaksi katsoa vanhoja jaksoja, jotta en vahingossakaan alkaisi imitoida Rufuksen esittämää Severiä. 

Yläasteen 9. luokkaa käyvät nuoret keskittyvät tällä hetkellä opiskeluun ja Salkkareiden kuvauksiin. Vapaa-ajalla molemmat toteuttavat taiteellista puoltaan.

– Musiikki on iso osa elämääni. Laulan itsekin. Olen myös eläinrakas ja perheelläni on koira, Wahlström sanoo. 

– Harrastan street-tanssia kuudetta vuotta, Puhakka kertoo.

Kaksikko odottaa tulevalta jännittäviä juonenkäänteitä ja haastavia kohtauksia. 

– Sellaiset kohtaukset, joissa en ole itse koskaan ollut ovat haastavimpia. Niihin ei oikein pysty samaistumaan. Toisaalta siinähän näyttelemisen taika juuri piilee, Puhakka sanoo. 

Salattujen elämien tuottajan Marko Äijön mukaan Severiä aiemmin esittänyt Rufus Rusanen sekä Violaa esittänyt Annalisa Tyrväinen lähtivät sarjasta omasta halustaan muiden kiireiden vuoksi. 

– Violan ja Severin hahmot ovat tarinalle tärkeät, joten tuotannon puolesta olemme iloisia, että löysimme uudet taitavat nuoret, kertoo vastaava tuottaja Marko Äijö.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot ennakkoon MTV Katsomossa kello 20.00. 

Lue myös:

    Uusimmat