Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salattuihin elämiin saapuu uusi komistus – hyppää jo olemassa olevaan rooliin: "Tuottaja ylipuhui minut hakemaan sarjaan"

5:02
Dahlia saa uuden palvelijan – mikä on miehiään uutena Pupuna nähtävä Joonatan Suvinen?

Dahlia saa vihdoin uuden palvelijan, kun Joonatan Suvisen uusi Pupu astuu kuvioihin toukokuussa.

Salatut elämät -sarjassa on kevään mittaan nähty hurjia juonenkäänteitä. Esimerkiksi suosikkihahmoihin lukeutuva Dahlia Mustavaara joutui keskelle panttivankitilannetta, kun hänen miespalvelijansa Pupu osoittautuikin pahamaineiseksi huumeliigan pomoksi.

Neuvokas nainen sai puhuttua Pupun antautumaan poliisille, mutta samalla hän menetti uskollisen palvelijansa. Tilanne kääntyy kuitenkin parhain päin, kun Dahlian elämään astuu toukokuussa uusi henkilö, jota näyttelee 27-vuotias Joonatan Suvinen.

– Minut tullaan näkemään uutena Pupuna, Suvinen kertoi 12. maaliskuuta MTV Uutisille uudesta Salkkarit-hahmosta.

– Hän on Dahlian oikea käsi ja valmis tekemään kaiken, mitä Dahlia pyytää. Todella hillitty, hienovarainen ja elegantti palvelija, Suvinen luonnehtii.

Aikaisemmin Suvinen kertoo tehneensä töitä vaatealalla sekä musiikkia nimellä Yonde. Esiintymiskokemusta on siis toistaiseksi enemmän musiikkipuolelta.

– Jonkun verran mainoksia ja musavideojuttuja, mutta ei mitään isompaa, hän kertoo aiemmasta näyttelykokemuksestaan.

Salkkareita Suvinen sanoo katsoneensa säännöllisemmin viimeksi ala-asteikäisenä, joten hän on joutunut opettelemaan viime aikojen käänteitä ja hahmoja kantapään kautta. 

– Äiti ja siskot ovat onneksi olleet apuna.

Salkkarit-porukkaa hän kehuu vuolaasti jo lyhyen ajan jälkeen.

– Unelmaporukka! Tein oikein sähköpostilla kiitoskirjeen, miten hyvin jengi on ottanut minut vastaan. Olisi upeaa jatkaa täällä pitkään.

Kuinka Joonatan päätyi mukaan Salkkareihin ja miten hyvin Dahlia otti vastaan uuden miespalvelijansa? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30! Viikon jaksot ovat katsottavissa ennakkoon C Moressa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja