Mainos

Salamarakkaus kantoi – Nina seisoi Timo T.A. Mikkosen rinnalla loppuun saakka

Mediapersoona Timo T.A. Mikkonen menehtyi eilen tiistaina. Hän oli saattohoidossa. 

Timo T.A. ja Nina Mikkonen alkoivat seurustella vuonna 2000. Suhde sai tuolloin paljon julkisuutta, sillä Timo T.A oli vielä naimisissa ensimmäisen vaimonsa Tuiren kanssa. Myös Ninan ikää hämmästeltiin, sillä hän oli yli 15 vuotta Timoa nuorempi.

Pari oli tavannut Timon tehdessä Suomen kauneimmat – Missivuodet 1931–2000 -kirjaa. Nina oli tuolloin töissä Katjamaria Team -kampaamossa, joka oli virallinen "missikampaamo", ja Timo halusi haastatella Ninaa kirjaa varten. Kipinä suhteeseen syttyi ja suhde eteni salamavauhtia.

Nina ja Timo menivät naimisiin maaliskuun 31. päivänä vuonna 2001 Helsingin Vanhassa kirkossa. Pari lähti häämatkalle Mauritiukselle ja siellä alkunsa sai parin esikoinen, tammikuussa 2002 syntynyt Mikael.

Ninan ja Timon toinen lapsi Matias syntyi maaliskuussa 2003.

Perhe vietti onnellista elämää Myrskylän Pilvilinnaksi kutsumassaan kodissa. Lokakuussa 2011 unelmat romahtivat keskellä yötä, kun Timo T.A. sai kallonpohjavaltimotukoksen.

Tukos aiheutti Mikkoselle sarjan infarkteja, jotka saivat aikaan lopullisen sokeutumisen, halvaantumisen ja lähimuistin menetyksen.

Timo T.A. pääsi kotihoitoon huhtikuussa 2012. Nina toimi tämän omaishoitajana loppuun saakka.

– Olemme saaneet kaikki olla enemmän tai vähemmän terveinä, lukuun ottamatta pieniä takapakkeja Timon kunnossa. Kaikki on hänelle hengenvaarallista, mutta ei onneksi mitään sellaista, mistä hän ei olisi selvinnyt. Hänellä on ollut syksyn aikana useita keuhkokuumeita, jotka on onneksi selätetty. Siinä mielessä voimme olla iloisia jokaisesta aamusta, jolloin saamme yhdessä nousta, Nina kertoi MTV.fin haastattelussa viime isänpäivänä.

Timo T.A. Mikkonen joutui saattohoitoon eilen tiistaina. Hän menehtyi myöhään illalla. 

– Elimistö ei kestänyt enää viimeisintä keuhkokuumetta. Hänellä ei ole tuskia. Saattohoito on ollut erinomaista oireita täysin lievittävine lääkityksineen. Meitä lohduttaa suuresti tieto siitä, että hänellä on loppuun asti hyvä olla, Nina Mikkonen kommentoi Seiskalle vain hetkiä ennen rakkaansa kuolemaa. 

Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.