Salakuvat: Uuden E-sarjan sisätilat täydessä loistossaan

Mercedes esittelee ensi vuonna täysin uuden E-sarjalaisen. Nyt salakuviin osui tilava farkkumalli ja täysin peittelemätön ohjaamo.

Mercedeksen uusi E-sarja tulee olemaan todellinen tekniikan ilotulitus. Auto on pakattu täyteen uusimman sukupolven turvatekniikkaa, minkä myötä kuljettajaa avustavien apujärjestelmien standartit nousevat uudelle tasolle. Päästäkseen menestykseen laadun tulee myös olla vakuuttavaa.

Uusimpiin salakuviin osui E-sarjalaisen tilava farmarimalli. Tämän mallin muotoilu on perinteisesti ollut funktionaalinen ja korostetun tilava. Perän muotoilun perusmuodot vaikuttavat edelleen tältä maskeista huolimatta. Saman kokoluokan tyylitaiturin virkaa pitää CLS Shooting Brake.

Salakuvaaja pääsi yllättäen kuvaamaan myös E-sarjalaisen täysin suojaamattomat sisätilat. Keskikonsolin nappularivistö on samaa sukua nykyisen C-sarjalaisen kanssa ja iso näyttö pyöreiden tuuletussuuttien päällä on tuttu S-sarjalaisesta. Tässä testiautossa ainakin mittariston virkaa hoiti normaali analoginen mittaristo keskellä olevan diginäytön kanssa. Aika näyttää tuleeko tuotantoversioon tarjolle samanlainen täysin digitaalinen mittaristo kuin S-sarjalaisessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja