Saku jätti Minnesotan Mikon haltuun

Saku Koivu kertoi keskiviikkona NHL-seura Minnesota Wildin kanssa käytyjen neuvotteluiden päättyneen keskushyökkääjän itsensä aloitteesta ja henkilökohtaisista syistä.

Wild tarjosi Koivulle monivuotista sopimusta ja mahdollisuutta päästä pelaamaan veljensä Mikon kanssa samaan joukkueeseen.

- Kieltäydyin henkilökohtaisista syistä. Tunsin, että Minnesota on Mikon paikka tällä hetkellä. Halusin hänelle yksityisyyttä ja rauhaa rakentaa omaa nimeä ja uraa. Mielestäni se, että me veljinä ja perheenjäseninä kilpailisimme samasta jääajasta, olisi ollut liian riskialtista, Koivu valaisi syitään kanadalaisen Globe and Mail -lehden verkkosivuilla.

NHL-veteraani myönsi siirron kiinnostaneen sekä häntä itseään että hänen veljeään, mutta Anaheim nousi silti ykkösvaihtoehdoksi keskushyökkääjälle.

- Minulle tämä oli turvallisempi vaihtoehto ja tunsin tämän miellyttävämmäksi. Kun puhuin Mikon kanssa tänään, ymmärsi hän asian täysin. Katsoin tätä asiaa vanhemman veljen näkökulmasta ja halusin kunnioittaa häntä, Koivu kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat