Saksassa keksittiin nerokas tapa järjestää yleisölle häitä, konsertteja ja nyt myös seiväshyppykisa: "Tästä tulee todellinen kohokohta"

Yleisömäärien rajoitustoimet ovat saanet kesän tapahtumajärjestäjät pohtimaan mitä erilaisimpia keinoja urheilukisojen läpiviemiseksi erilaisissa olosuhteissa. Saksassa aiotaan hypätä seiväskisa tunnetussa drive in -elokuvateatterissa.

Saksan kovimmat seiväsmiehet Raphael Holzdeppe, Bo Kanda Lita Baehre ja Torben Blech ottavat toisistaan mittaa 12. kesäkuuta järjestettävässä Flight Night -tapahtumassa, jossa seiväshyppy viedään yleisön eteen Düsseldorfin Autokino-teatterissa.

Tapahtumasta on tulossa Saksan ensimmäinen yleisön edessä järjestettävä urheilukisa koronaviruspandemian takia aloitettujen rajoitustoimien jälkeen. Katsojat voivat seurata kisaa omista autoistaan.

– Odotan todella tätä ensimmäistä kisaa sulkutoimien jälkeen. Siinä on kilpailullinen ilmapiiri ja mahtava tunnelma, josta Düsseldorfin yleisö on tunnettu, Lita Baehre sanoo Euroopan yleisurheiluliiton sivuilla.

– Olen varma, että tästä tulee todellinen kohokohta erityiselle paikalle. En usko, että seivästä on koskaan hypätty drive in -teatterissa.

1950- ja -60-luvuilta tutut drive in -elokuvateatterit ovat saaneet korona-aikana uutta suosiota. Düsseldorfin Autokino on ottanut listalleen esimerkiksi Rammstein-yhtyeen livetaltioinnin, elokuvia, stand-up-komiikkaa ja konsertteja jo toukokuulle. Teatterissa on järjestetty jopa häitä.

Teatterissa katsojat voivat kuunnella selostusta tai elokuvan ääntä omista autoradioistaan. Lipuntarkastus tapahtuu portilla mobiililipuilla, jolloin asiakkaiden ei tarvitse poistua autoistaan paikalle saapuessaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja