Sairas lapsi ei päässyt matkustamaan Suomeen – yksinhuoltajaäiti rakensi piristykseksi Lapin innoittaman talvikuvaelman

Yksinhuoltajaäiti rakensi tyttärelleen uskomattoman hienon talvikuvaelman, koska tytär oli liian sairas matkustaakseen oikeasti Lappiin.

Sairaan tyttärensä omaishoitajana toimiva Helen Sadler rakensi Suomen Lapista innoituksensa saaneen kuvaelman tyttären vanhoja lääkepakkauksia ja ruiskuja hyödyksi käyttäen, The Sun kertoo.

Kun on elämää, on myös toivoa

Sadlerin viisivuotias tytär Erin sairastaa kroonista munuais- ja maksatautia ja on joutunut viettämään suurimman osan elämästään sairaalassa. Erin kärsii myös sydämen vasemman kammion hypertrofiasta, jossa sydämen seinämät paksuuntuvat, eikä sydänlihas jousta yhtä hyvin kuin normaalisti ja elimistöön virtaava verimäärä jää vajaaksi.

Sairaus etenee yhä ja Erin tarvitsisi leikkauksen, joka on kuitenkin todettu liian vaaralliseksi hänen muut vaivansa huomioon ottaen. Sadler kertoo heidän elävän päivä kerrallaan, mutta niin kauan, kun on elämää, on myös toivoa.

7-vuotias selätti syövän ja pääsi päivän ajaksi poliisiksi. Artikkeli jatkuu videon alla.

1:41

Erinin hoivakoti järjesti potilailleen mahdollisuuden matkustaa Suomen Lappiin, mutta lapsi ei voinut kuntonsa takia lähteä matkalle.

– Olin niin pettynyt siitä, että häneltä meni tämä tilaisuus ohi. Yritämme selvitä joka päivästä, mutta hänellä on suuria rajoitteita sen suhteen, mitä hän voi tehdä, Sadler kertoo.

Päättäväinen äiti hyödynsi tilanteessa luovuuttaan ja toi Lapin tyttärensä luokse, joka kaipasi hieman piristystä jatkuvan sairastamisen keskelle.

Taianomainen huone

Hyödyntäen tyttärensä vanhoja lääkepakkauksia ja ruiskuja, Sadler rakensi yhteen perheen kodin huoneista suorastaan maagisen talvikuvaelman Suomen Lapin innoittamana.

Projektin materiaaleihin meni ainoastaan 150 puntaa ja Sadler toteutti sen yhdessä isänsä Philipin kanssa. Kuvaelmasta löytyy Suomen Lapista oikeastikin löytyviä eläimiä, kuten poroja, mutta myös hieman eksoottisempia otuksia, kuten jääkarhuja ja pingviinejä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lääkepakkausten lisäksi kuvaelma on rakennettu paperimassasta, pahvista ja glitteristä. Lumikuningattaren takki on Sadlerin edesmenneen äidin ja tämän reki hänen isänsä tekemä.

– Hän (Erin) todella rakastaa sitä. Kun hoitajat tulevat käymään, hän johdattaa heidät katsomaan sitä, Sadler kertoo.

Äärimmäisen luova äiti ja isoisä täyttivät huoneen joka sentin koristuksilla ja Sadler arvioi rakentamiseen menneen jopa 20 tuntia. Taianomainen lopputulos puhuu puolestaan.

Lähde: The Sun 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja