Sabrina vaihtoi liikuntavideot toisenlaiseen sisältöön – nyt sadat tuhannet katsovat, kun hän syö

Sabrina kerää satoja tuhansia katseluita videoilla, joilla yksinkertaisesti nauttii noutoruoasta.

Sabrina Moore rakastaa ruokaa, ja esittelee sitä myös somessa. Satojen tuhansien seuraama brittinainen kuvaa TikTok-videoita, joilla esittelee massiivisia noutoruokaostoksiaan. 26-vuotias Sabrina arvostelee brittiruokaloita ja ajaa toisinaan pitkiäkin matkoja vieraillakseen ravintoloissa.

Väittää syövänsä päivässä jopa 5000 kilokalorin edestä

Sabrina väittää syövänsä päivässä jopa 5000 kilokaloria. Hän syö omien sanojensa mukaan noutoruokaa tai käy ravintolassa joka päivä; ruokaan palaa rahaa kuukauden aikana satasia, kertoo Ladbible. Monelle tulee yllätyksenä, että Sabrina on harrastuksestaan huolimatta täysin normaalipainoinen.

– Olen aina rakastanut ruokaa, Sabrina myöntää.

– Olen luontaisesti hoikka enkä käy salilla.

Tuhat euroa kuussa ruokaan

Sabrinan suosikki on kiinalainen ruoka, mutta hänen poikaystävänsä rakastaa hampurilaisia ja pizzaa. Koronakotoilun aikana Sabrina myöntää tilanneensa kenties liiankin innokkaasti noutoruokia.

– Kerran käytin yhden kuukauden aikana 876 puntaa ruokaan, se oli naurettavaa, hän sanoo..

Summa on noin tuhat euroa!

Sabrina esittelee matkaruokailujaan. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Sabrina tilasi kiinalaista. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Sabrinan iltapala. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Olen vain oma itseni ja syön, mitä haluan"

Nainen julkaisi aluksi liikuntahaasteita TikTokiin, mutta hänen mukaansa ne eivät kiinnostaneet ketään. Syömisvideot sen sijaan kiinnostavat: videot keräävät satoja tuhansia katselukertoja. Sabrina onkin tyytyväinen siihen, että katsojat pitävät hänestä omana itsenään.

– Olen vain oma itseni ja syön, mitä haluan. Ei netissä tarvitse olla täydellinen. Olen onnellinen ja ylpeä siitä, kuka olen, Sabrina sanoo.

– Ihmiset ovat sanoneet, että [videot] ovat auttaneet heitä syömishäiriön kanssa ja että normalisoin ruokaa heille. Se tekee minut onnelliseksi ja ylpeäksi. Jos voin millään tavalla auttaa, teen sen mielelläni.

Katso myös: Oletko huomannut tämän yksityiskohdan McDonald'sin nugeteissa?

Oletko huomannut tämän yksityiskohdan McDonald'sin nugeteissa? 0:31

Lue myös:

    Uusimmat