Saara Aalto toteuttaa haaveensa – näyttelee ensimmäistä kertaa isossa roolissa: "Pääsen näyttämään kaikki tunteet rakkaudesta vihaan"

6:42
Näin Saara Aalto valmistautuu tulevaan koitokseen!

Saara Aalto tähdittää We Will Rock You -musikaalissa.

We Will Rock You- musikaalin ensi-iltaa oli tarkoitus juhlistaa jo puolitoista vuotta sitten. Vallitsevan maailmantilanteen vuoksi sitä on jouduttu siirtämään useaan otteeseen. Vihdoin tänään perjantaina odotus päättyy, sillä illlalla Helsingin jäähallin lavalle nousee liuta musikaalitähtiä. Heidän joukossaan on myös laulaja Saara Aalto, joka nähdään pääroolissa.

– Ihan uskomatonta, että nyt vihdoin päästään esiintymään liveyleisölle. Nyt vedetään tuli mitä tuli!

– Tämä on minun ensimmäinen iso pääroolini musikaalissa. En ole ikinä ennen näytellyt näin paljon lavalla kuin tässä. Pääsen huutamaan ja riitelemään. Pääsen näyttämään kaikki tunteet rakkaudesta ja vihaan.

Reilu kaksi vuotta sitten Englannista Suomeen muuttanut Aalto kertoo, ettei tuotannossa ole varaa diivailuun kenelläkään. Suomessa ei nosteta päätähtiä jalustalle samalla tavalla kuin ulkomailla.

– Yhteinen pukkari ja kaikki ollaan ihan täysin tasa-arvoisia. Ei ole mitään mitään, että päärooli olisi omassa boksissa. Kaikki ollaan samassa ja yhdessä tehdään.

– Ulkomailla eristetään ihmiset ja se on minulle vähän outoa.

Katso videolta, miten Saara Aalto ja musikaalin toinen päätähti Lauri Mikkola valmistautuvat ensi-iltaan!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja