Saako Ensitreffit alttarilla -rakkausreality haastajan? Uutuusohjelman dramaattinen juonenkäänne valkeni osallistujille vasta kuvauksissa

Haastaako Kolmidraama-sarja Ensitreffit alttarilla -ohjelman? Dramaattinen juonenkäänne valkeni osallistujille vasta kuvauksissa 7:03
Uuden Kolmiodraama-ohjelman tapahtumat aiheuttavat keskustelua MTV Uutisten Töllötuomareiden keskuudessa. Kannattaako viestittely kumppaniehdokkaan kanssa aloittaa kaksimielisillä jutuilla?

MTV Uutisten Töllötuomarit ovat vaikuttuneita uutuusohjelma Kolmiodraaman aitoudesta ja samaistuttavuudesta pinnallisen deittailukulttuurin keskellä. Onko ohjelma jopa parempi kuin suurta suosiota deittiohjelmien saralla nauttinut Ensitreffit alttarilla?

MTV3-kanavan tiistai-illoissa nähtävä uutuusohjelma Kolmiodraama seuraa viittä nykymaailman deittikulttuuriin kyllästynyttä sinkkua, jotka osallistuvat uudenlaiseen kokeiluun: sinkuille on valikoitu huolellisen casting-prosessin kautta kaksi sopivaa kumppania, joihin he tutustuvat pelkkien tekstiviestien välityksellä kahden päivän ajan.

Viestitellessä ei synny ulkonäköpaineita, sillä ulkoisista ominaisuuuksistaan he eivät saa hiiskua toisilleen sanaakaan.

MTV Uutisten Töllötuomarit ihastuivat kyseiseen ohjelmakonseptiin, jossa ulkonäöllä ei ole aluksi mitään merkitystä.

Tämä ohjelma on tosi tervetullut piristys, koska tässä ei katsota sitä ulkonäköä ennen deittejä, Katja Lintunen sanoo Töllötuomareiden tuoreessa jaksossa.

Viestitellessä syntyneen yhteyden perusteella sinkut valitsevat ehdokkaista toisen, tapaavat tämän kasvotusten treffeillä ja muuttavat sen jälkeen kuukaudeksi saman katon alle valitsemansa ehdokkaan kanssa.

Töllötuomarit pohtivat, voiko viestitellessä kuitenkin antaa itsestään myös täysin vääränlaisen mielikuvan ja millaisiin tilanteisiin se saattaa ohjelmassa johtaa.

Kritiikkiä korvakorusta

Avausjaksossa omia kumppanivalintojaan pohtivat sinkut Mirella, 28, sekä Sami, 32.

Töllötuomarit huomattavat, että ulkonäköön liittyvät seikat nousevat kuitenkin oleelliseksi asiaksi jo ohjelman ensimmäisillä treffeillä. 

Avausjaksossa nähdään, kuinka Mirella ja tämän valitsema Joonatan vihdoin tapaavat.

Mirella kritisoi lähes ensitöikseen treffikumppaninsa roikkuvaa korvakorua ja jopa toteaa kameroille, ettei olisi todennäköisesti valinnut Joonatania jatkoon kuvallisessa Tinder-deittisovelluksessa juuri tämän korvakorun vuoksi. 

Töllötuomarit ihmettelevät Mirellan kritiikkiä.

En sanoisi ensimmäisillä treffeillä noin suoraan toiselle tuollaista asiaa, Katja Lintunen sanoo.

Tässä nähdään juuri tämä Tinder-nykyaika, kun ihmisissä kiinnitetään ihan naurettaviin yksityiskohtiin huomiota. Siis että Mirella ei olisi tykännyt Joonatanista Tinderissä yhden korvakorun takia? Katri Utula jatkaa.

Kumppanivalinta on kuitenkin vasta alkua, sillä edessä on dramaattinen käänne, jonka myötä yksi jää aina kolmanneksi pyöräksi. Tästä kukaan osallistuja ei tiedä ennalta.

Selvitin asiaa tuotannolta ja sieltä kerrottiin, että osallistujat eivät edes tienneet, millaiseen deittiohjelman he ovat lähteneet, joten kaikki tapahtumat tulevat heille yllätyksenä, Utula kertoo.

Kaikki sinkut ja heidän valitsemansa kumppanit tapaavat kuvausten aikana myös toisiaan isommalla porukalla, ja neljän viikon jälkeen on lopullisten valintojen aika.

Katso Töllötuomareiden koko jakso tästä:

Saiko Ensitreffit alttarilla -ohjelma vihdoin haastajan? 16:27

Jaksossa puidaan Kolmiodraama-käänteiden lisäksi Farmi Suomi -ohjelman dramaattista aloitusta sekä lauantaina nähtävää tiukkaa Putouksen sketsihahmofinaalia. 

Katso Töllötuomarit MTV Katsomosta!

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat