Ryöstö jäi yritykseksi – 85-vuotias hätisti kolme aseistettua ryöstäjää ulos vedonlyöntitoimistosta

Eläkeläismies hätisti kolme aseistettua ryöstäjää ulos 1:51

Ryöstö jäi yritykseksi irlantilaisessa vedonlyöntitoimistossa, kun 85-vuotias eläkeläismies hätisti aseistautuneet ryöstäjät pakoon. Asiasta kertoo BBC.

Dennis O'Connorista tuli nopeasti viraalihitti CCTV-kameratallenteen ansiosta, joka näyttää, miten pelottomasti eläkeläismies toimi ryöstäjien hyökätessä irlantilaiseen vedonlyöntitoimistoon.

Kolme ryöstäjää ryntäsi toimistoon sisälle ja uhkaili johtaja Tim Murphya aseella. Toinen ryöstäjistä osoitti eläkeläismiestä aseella. Ryöstäjät vaativat toimiston johtajaa luovuttamaan heille kassakaapin sisällön.

Eläkeläismies sai ryöstäjät perääntymään

O’Connor ei kuitenkaan alistunut uhkaavan tilanteen edessä, vaan päätti taklata miehen, joka uhkasi häntä vasaralla. Eläkeläismies kävi myös toisen miehen kimppuun ja työnsi hänet pois tiskin ylitse. Myös kolmas ryöstäjä pakeni tilanteen edetessä.

Vedonlyöntitoimiston johtaja Murphy kertoi RTÉ:lle olevansa ikuisesti kiitollinen eläkeläismiehelle.

Irlannin poliisi on käynyt kuumeisesti läpi CCTV:n materiaalia saadakseen selville ryöstäjien henkilöllisyydet. Poliisi on myös muistuttanut, että ryöstötilanteessa sivullisten ei pitäisi puuttua.

 

Lue myös:

    Uusimmat