Autoryöstäjien rikos tallentui harvinaisella tavalla – iskivät kesken uhrin suoran lähetyksen

1:30
Katso videolta pelottava hetki, kun autovarkaat iskevät kesken uhrin suoran Facebook-lähetyksen.

Pitkäkyntisillä kävi huono tuuri autoryöstönsä kanssa Yhdysvaltain pääkaupungissa Washingtonissa sunnuntaina.

Warkaw Anagaw vietti tavallista sunnuntai-iltapäivää autossaan, kun hyökkääjät iskivät. Anagawia osoitettiin kahdella aseella, ja hänen autonsa ryöstettiin. Lisäksi varkaat veivät hänen lompakkonsa ennen kuin kiisivät karkuun.

– Pelästyin toden teolla, koska heillä oli aseet. He olisivat voineet ampua minut, Anagaw kertoi paikalliselle uutiskanavalle.

Katso pelottava tilanne yllä olevalta videolta.

Varkaiden epäonneksi Anagawilla, 38-vuotiaalla etiopialaisella aktivistilla, oli suora verkkolähetys käynnissä autovarkauden tapahtuessa.

Tekijän kasvot tallentuivat

Videolta on nähtävissä, kuinka kameralle puhuva Anagaw säikähtää auton molemmille puolille tulleita varkaita. Hän poistuu autosta ilman vastarintaa, minkä jälkeen toinen häntä uhanneista henkilöistä hyppää ajoneuvon rattiin.

Varkaiden henkilöllisyyden ratkeamisen kannalta Facebookiin tehdyllä suoralla lähetyksellä voi olla ratkaiseva merkitys. Washingtonin poliisi julkaisi kuvan epäillystä, jonka kasvot tallentuivat Anagawin lähetykseen.

Aktivistin omien epäilysten mukaan hyökkäyksen takana saattaa olla Etiopian hallitus, jota hän lähetyksissään kritisoi. Poliisilta ei ole tullut tietoa asiaan liittyen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja