Mainos

Ryan Phillippe joutui nöyrtymään talokaupoissa – katso kuvat kodista!

Näyttelijä Ryan Phillippen talokaupat eivät onnistuneet suunnitellusti. Tähti joutui nipistämään haluamastaan kauppahinnasta reilun määrän euroja.

The Lincoln Lawyer – Oikeuden palvelija -elokuvastakin tuttu näyttelijä Ryan Phillippe on yrittänyt myydä Los Angelesissa sijaitsevaa taloaan jo vuodesta 2010. Nyt tähti on vihdoin päässyt talosta eroon, vaikkei kauppa käynytkään halutulla hinnalla.

Myynnissä ollut talo on pinta-alaltaan 706 neliömetriä ja se sijaitsee aidatun yhteisön suojissa Hollywood Hillsin alueella.

Talon pihalla on 18-metrinen uima-allas vedenalaisine kaiuttimineen. Lisäksi talossa on muun muassa sauna, viisi makuuhuonetta, kuusi ja puoli kylpyhuonetta, työhuone, elokuvahuone, keittiöt niin sisällä kuin ulkona sekä kuntosali ja kaksi ruokailutilaa.

Phillippe osti talon vuonna 2008 erottuaan näyttelijä Reese Witherspoonista. Tähti maksoi unelmakodistaan 5,5 miljoonaa euroa ja yritti saada sen nyt myydyksi 5,8 miljoonalla eurolla. Valitettavasti ostajat eivät olleet kiinnostuneita pulittamaan pyydettyä hintaa, joten tähti hyväksyi viimein tarjotut 4,6 miljoonaa euroa, vaikka se olikin yli miljoona euroa vähemmän kuin, mitä Phillippe olisi kodistaan toivonut saavansa.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Splash News

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja