Ruotsin prinssi Julianille nimettiin oma leikkipuisto – katso suloiset kuvat

Pikkuprinssi leikkii kuvissa nimellensä vihityssä leikkipuistossa.

Ruotsin prinssi Carl Philipin ja hänen puolisonsa Sofian kuopuksen, prinssi Julianin, kunniaksi nimettiin leikkipuisto.

’’Prinssi Julianin leikkipuisto’’ vihittiin maanantaina 17.6. Ruotsin Hallandissa, Varbergin edustalla Getterönissä. 

Kuninkaallisen hovin Instagramiin sekä prinssiparin omille Instagram-sivuille tupsahti kourallinen suloisen hellyttäviä kuvia pikkuprinssistä peuhaamassa omaa nimeään kantavassa puistossa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Yhdessä vanhempiensa kanssa Hallandin herttua tutustui moniin leikkikentän jännittäviin osiin, kuninkaallisen talon julkaisussa kerrotaan.

Leikkipaikka on symbolinen lahja, joka luovutettiin prinssi Julianin kasteen yhteydessä ja on tästä päivästä lähtien avoin kaikille luonnonsuojelualueella ja Naturum Getterönissä vieraileville.

Prinssiparin Instagram-julkaisussa 3-vuotiaan herttuan seikkailuista kerrottiin aikaisempaa yksityiskohtaisemmin. Julian oli löytänyt itselleen leikkikentältä myös suunnattoman leikkikaverin: puisen kotkan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Varbergin Getterönissä Julian vihki käyttöönsä nimelleen rakennetun leikkipaikan. Samaan aikaan Julian käytti tilaisuutta hyväkseen ja kastoi suuren kotkan leikkikentällä "Charlie Örniksi", prinssiparin julkaisussa selitetään.

Toivomme, että monet lapset ja vanhemmat viihtyvät leikkikentällä vähintään yhtä hyvin kuin me viihdyimme tänään.

Carl Philipillä ja Sofialla on prinssi Julianin lisäksi kaksi vanhempaa poikaa, vuonna 2016 syntynyt prinssi Alexander sekä vuotta myöhemmin syntynyt prinssi Gabriel.

Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa teki vuonna 2019 päätöksen, jonka myötä prinssi Carl Philipin ja prinsessa Madeleinen lapset eivät kuulu enää virallisesti Ruotsin kuningashuoneeseen. 

Carl Philipin ja Sofian pojat ovat kuitenkin yhä kuninkaallisen perheen jäseniä, vaikka heidät vapautettiinkin kuninkaallisista tehtävistä.

Prinsessa Madeleine ja prinssi Philip ovat kertoneet olevansa tyytyväisiä päätökseen, sillä se antaa pojille vapaammat kädet päättää omasta elämästään.

Lue myös:

    Uusimmat