Ruotsille ilouutinen – Leijonat-hyökkääjän jyräämä NHL-maalivahti palaa jäälle

Maalivahti Jacob Markström palaa Ruotsin jääkiekkomaajoukkueen harjoitusvahvuuteen, Aftonbladet raportoi.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Slovakia-Suomi lauantaina 11.5. klo 21.10 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!​​​​​​​

NHL:ssä Vancouver Canucksia edustava Markström sai tällin viime sunnuntaina Tshekin EHT-turnauksessa, kun Suomen hyökkääjä Juhani Tyrväinen törmäsi häneen. Markström joutui myös jättämään ottelun kesken.

Ruotsi ilmoitti ottelun jälkeen, että Markströmillä ei ole vaaraa. Hänen kisapassiaan ei kuitenkaan leimattu Tre Kronorin saavuttua Slovakiaan MM-turnaukseen. Markströmiä ei myöskään nähty torstain harjoituksissa.

Ruotsin maajoukkuejohtaja Tommy Boustedtin mukaan Markström tunsi olonsa hyväksi harjoitellessaan keskiviikkona, mutta torstaina hän koki kankeutta ja hänellä oli ongelmia olkapään kanssa. Boustedtin mukaan maalivahtia vaivasi yhä Suomi-ottelun tälli.

Ruotsin maajoukkuelääkäri Peter Ström vahvisti kuitenkin nyt, että Markström nähdään tänään jäällä joukkueen harjoituksissa. Kisapassia ei ole tosin leimattu, sillä Boustedtin mukaan Ruotsi tarvitsee vain kaksi maalivahtia ja voi leimata Markströmin passin kaksi tuntia ennen ottelua, jos ongelmia ilmenee.

Ruotsi on leimannut toistaiseksi Henrik Lundqvistin ja Jhonas Enrothin passit. Tre Kronor kohtaa seuraavassa ottelussaan sunnuntaina Italian.

Lue myös:

    Uusimmat