Ruotsalaismediat: Nuori nainen katosi kesken juoksulenkin – löydettiin surmattuna

Ruotsissa nuori nainen katosi juoksulenkillä eilen illalla ja nyt hänen ruumiinsa on löydetty metsästä, kertovat useat ruotsalaismediat.

21-vuotias nainen katosi sen jälkeen kun oli lähtenyt läheiselle juoksuradalle Tukholman pohjoisosissa sijaitsevan Upplands Väsbyn kunassa. Hänen ruumiinsa löydettiin metsästä läheltä suljettua kauppapuutarhaa valtaisien etsintöjen jälkeen. Poliisi epäilee, että hänet murhattiin.

Aftonbladetin mukaan sukulaiset ilmoittivat naisen kadonneen yhdeksän jälkeen illalla. Poliisi löysi naisen kuolleena kahden aikaan aamuyöllä juoksuradan läheisyydestä.

– Partio löysi hänet lähistöltä. Olosuhteet löytöpaikalta viittaavat surmaan, joten olemme käynnistäneet murhatutkinnan, Tukholman poliisin tiedottaja Towe Hägg kertoo Aftonbladetille.

Svenska Dagbladetin mukaan naisen löytänyt partio oli kertonut, että löytymispaikalla mikään ei viittaa luonnolliseen kuolemaan.

Tekninen tutkinta naisen löytymispaikalla on jo aloitettu. Aftonbladetin mukaan paikalla on useita poliisipartioita ja iso alue on eristetty ulkopuolisilta.

Poliisi ei ole ottanut kiinni ketään. Poliisi tutkii kuitenkin kahta autoa tapaukseen liittyen. Murhatun naisen auto löytyi läheltä kuntokeskusta, mutta sen lisäksi ruotsalaislehdet kertovat kahdesta muusta autosta. Yksi auto, musta BMW, oli nähty metsätiellä ja toinen auto oli Runbyn koulun lähellä. Molemmat autot ovat poliisin tutkinnassa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.