Ruotsalaishiihtäjä oli kiinni jättiyllätyksessä, viime hetkien totaalinen romahdus pilasi kultahaaveet – ”Hukkasin mahdollisuuteni”

Ruotsin Mona Brorsson oli yksi ampumahiihdon MM-kisojen takaa-ajokilpailun yllättäjistä. Ruotsalainen oli kotiyleisönsä edessä jopa MM-kullassa, mutta viimeisen ampumapaikan totaalinen romahdus pilasi mitalihaaveet.

Brorsson oli viimeiselle ampumapaikalle tullessa tukevasti kiinni maailmanmestaruudessa. Östersundin ruotsalaisyleisö kannusti hurjasti Brorssonia, mutta 28-vuotiaan hiihtäjän pää ei kestänyt yleisön hurjaa kannustusta. Tuloksena peräti neljä ohilaukausta, minkä seurauksena Brorsson valahti lopulta seitsemänneksi.

– Saavuin stadionille ja kuulin yleisön hurrauksen, mikä sai ajatukseni karkailemaan. Kävin jo mielessäni läpi, mitä ammunnan jälkeen tapahtuisi. Ajatukseni tulivat tielleni, vaikka minun olisi pitänyt keskittyä juuri siihen hetkeen. Se oli kammottava sarja, Brorsson kuvailee viimeistä ammuntaansa Expressenin mukaan.

Brorsson ei ole koskaan aikaisemmin noussut maailmancupissa tai MM-kisoissa palkintokorokkeelle. Vaikka MM-kulta karkasikin Brorssonin käsistä, jäi ruotsalaiselle kuitenkin ihan positiivinen maku päivän kilpailusta.

– Tämä on vähän ärsyttävää. Päällimmäinen fiilis on kuitenkin positiivinen, sillä en ole aikaisemmin ollut palkintokorokkeella, mutta tänään minulla oli siihen mahdollisuus. Minä taistelin MM-kullasta, mikä on aivan huikeaa. Olen tietty myös erittäin pettynyt, koska hukkasin mahdollisuuteni, Brorsson harmittelee.

Lue myös:

    Uusimmat