Ruotsalainen Bianca Ingrosso rikastuu meikeillään – syytetään Kylie Jennerin kopioksi

Kylie Jennerin meikkimerkki Kylie Cosmetics on maailmankuulu ja Jenner on rikastunut meikeillään. Samoja jalanjälkiä kulkee ruotsalainen bloggaaja Bianca Ingrosso, jonka meikkimerkki Caia Cosmetics rikastuttaa omistajiaan miljoonilla. Kylien tuotteita muistuttavan tyylin vuoksi Ingrossoa syytetään Jennerin kopioinnista, kirjoittaa Aftonbladet.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Bianca Ingrosso on vasta 24-vuotias bloggaaja, joten rohkeutta yrittämiseen häneltä ei puutu. 

Seitsemässä kuukaudessa valtava myynti 

Bianca Ingrosson meikkejä oli myyty kesäkuussa Aftonbladetin mukaan yli 20 miljoonalla kruunulla eli lähes kahdella miljoonalla eurolla. Meikkimerkki julkaistiin vasta viime marraskuussa. Bisnesidean täytyy olla nerokas. Vai onko Ingrosso onnistunut toistamaan Kylie Jennerin meikkimerkin menestyksen salat?

Alla Caia Cosmeticsin tuoteitta: 

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.​​​​​​​

Ja tässä Kylie Cosmeticsin tuotteita:


Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Näin Ingrosso kommentoi 

Kohu sai alkunsa jo viime marraskuussa, kun meikkimerkki julkaistiin. Silloin Ingrosso kommentoi Aftonbladetille kohua näin:

– Ymmärrän, että ihmiset näkevät meikkimerkkini samantapaisena. Meillä on ollut aina samantapainen tyyli, mutta en mitenkään pystyisi kopioimaan Kylien meikkejä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä. 

Ingrosso omistaa yrityksestä noin kolmekymmentä prosenttia ja lopun osan omistaa neljä muuta omistajaa Aftonbladetin mukaan. 

Suomalainen bloggaaja ylisti meikkejä 

Kopiota tai ei, Ingrosson meikit ovat suosittuja. Suomen suosituimpiin bloggaajiin kuuluva ja Nonsense-podcastista tunnettu Alexa Dagmarkin ylisti niitä blogissaan toukokuussa. 

Caia Cosmetics toimittaa tuotteitaan Suomeen. Yrityksen internetsivujen kieleksi voi valita suomen, joskin sivujen suomen kielessä on vielä paikoin hiomista.

Valikoimaan kuuluu muun muassa kullanhohtoisen, nuden ja punaisen sävyihin taittava luomiväripaletti, korostuspaletteja kasvojen korostamiseen, huulikiiltoja ja punia, meikkisiveltimiä ja Ruotsissa huippusuosion saaneita ripsivärejä. 

Lue myös:

    Uusimmat