Vatsan täyttäminen on usein rutiininomainen ja pikainen toimitus päivän töiden, harrastusten ja television lempiohjelmien lomassa. Mauttoman ja tuoksuttoman täytteen sijasta vatsaansa sekä aistejaan voi helliäkin ylellisillä raaka-aineilla ja ruokalajeilla.
Manolo Blahnikin avokkaat, Cartierin korut, Burberryn huivit, Jean Paul Gaultierin muotivaatteet ovat kaikki piristäviä ja kivoja hankintoja, joiden avulla voi kiilata eliitin joukkoon. Luksustuotteiden haaliminen tosin paljastaa nousukkaat valonnopeudella, sillä nykypäivänä todellista eksklusiivisuutta on itsensä hemmotteleminen. Mikäpä hellisikään aisteja ja kehoa samoin kuin hyvä ruoka!
Toki asiantunteva catering-palvelu voi tuoda palvelun kotiin tai kesähuvilallekin, mutta miten on yleisten puitteiden laita? Kotoisaa, lämminhenkistä ja persoonallista taatusti, mutta voiko kotioloissa todella nousta tähtiin? Ettei vain keskeneräinen remontti pääse kurkkaamaan silmänurkasta tai nurkassa rauhassa seittiään kutova hämähäkki osumaan silmään, etteivät vain tekemättömät työt pääse luiskahtamaan muovitaskustaan? Ylelliseen ateriaan eivät kuulu huolet huomisesta, nykyhetkestä eikä eilisestä, eivätkä ehdottomasti paperiset lautasliinat, puristelasiset viinilasit, kivitavarasta tehdyt lautaset ja eripariset kattilat pöydällä.
Kulinaarisia nautintoja voi toki väsäillä omassakin keittiössä, mutta moniko ylellinen ilta on oikeasti alkanut emännän hikoillessa kiehuvien kattiloiden ja hohkaavan uunin ääressä? Kampaustaan, ehostustaan ja vaatteitaan rakastavan naisen on siis syytä tarpeeksi selkein välimerkein kääntää myös kavaljeerin kompassi kohti tasokkaan ravintolan valmista pöytää.
On nautinto antautua palveltavaksi. Taustalla soi miellyttävä musiikki, askelten äänet uppoavat aistikkaisiin verhoihin,



