Ruoka-annos elää omaa elämäänsä – bongaa illan AVA Elokuvasta nämä hauskat virheet!

Perjantain AVA Elokuva Sinulle on postia on romanttinen komedia, josta voi bongata hassuja pikkuvirheitä.

Sinulle on postia on romanttinen komedia liike-elämän raivoisista kilpailijoista, jotka tietämättään rakastuvat Internetissä toisiinsa.

Elokuvan pääosissa nähdään TomHanks ja MegRyan. Kyseessä on kolmas elokuva, jossa he näyttelevät yhdessä! Hanks ja Ryan ovat esiintyneet myös leffoissa Joe ja tulivuori sekä UnetonSeattlessa.

Yhtäläisyydet eivät lopu tähän: Sinulle on postia -elokuvan lopussa kuullaan myös sama kappale, Somewhere Over the Rainbow, joka soi myös elokuvassa Uneton Seattlessa!

Illan AVA Elokuvasta löytyy myös hauskoja virheitä – bongaa nämä!

– Kun Ryan, eli Kathleen, vaatii Hanksilta, siis Joelta, vastauksia tämän identiteetistä heidän istuessaan ravintolassa, lautasella oleva ruoka-annos muuttaa muotoaan.

– Kun Hanksin ja Ryanin roolihahmot istuvat kahvilassa, sama nainen kulkee ohi kahdesti työntäen oransseja lastenvaunuja.

– Kohtauksessa, jossa Ryanin roolihahmon liikkeessä myydään tuotteita ennen sulkemisaikaa, hän laittaa asiakkaan ostaman sinisen lelun tämän pussiin kahdesti.

– Kun Ryanin roolihahmo menee tapaamaan mystistä nettituttuaan, Hanksin roolihahmo saapuu paikalle – ja ripustaa takkinsa saman tuolin selkämykselle kahdesti.

AVA Elokuva: Sinulle on postia pe klo 21.00!


AVA/Maria Aarnio

Lähde: IMDB

Lue myös:

    Uusimmat