Rumaksi meni Vaasassa: Hyökkääjätaiturin pää kolattiin tolppaan – Kärpät-puolustajaa telottiin välittömästi perään

Sportin maalilla raju tilanne: Keräsen pää tolppaan, Niskala kyyryssä pois jäältä 2:15
Ruma episodi Sportin maalilla: Michael Keränen rusikoitiin päin tolppaa, tilanne kostettiin Kärppien Jaakko Niskalalle.

Tunteet kuohuivat Vaasassa Sportin ja Kärppien välisen jääkiekon SM-liigaottelun toisessa erässä, kun maalinedusvääntö sai rumia käänteitä.

Kiekko pyöri Sportin maalilla maaliviivan tuntumassa, ja sitä yritti rusikoida sisään Kärppien puolustaja Jaakko Niskala. Niskala päätti helpottaa urakkaansa kolaamalla edessään olleen Sportin hyökkääjätaituri Michael Keräsen selän puolelta päin tolppaa. Keräsen pää osui tilanteessa maalin kehikoihin.

Sportin konkarihyökkääjä Filip Riska tuli paikalle kostamaan Niskalalle. Pian Niskala makasi jäässä tuskaisesti elehtien, minkä jälkeen hän poistui selkä kyyryssä vaihtoaition puolelle.

Voit katsoa välikohtauksen ylälaidan videolta.

Mahdollista maalia mentiin tarkistelemaan vielä videoille, mutta tilanne säilyi maalittomana. Kärpät siirtyi kuitenkin myöhemmin toisessa erässä kanadalaishyökkääjä Troy Bourken osumalla 1–0-vierasjohtoon.

Kärpät tekee 0-1 maalin 1:04
Kärppien Troy Bourke ampui ottelun ensimmäisen maalin tarkalla laukauksellaan.