Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Rukiinen kinkku-kasvispiirakka

Julkaistu 14.10.2009 12:36(Päivitetty 15.10.2009 13:28)

Ruispohjaan tehty kasvispiirakka sopii moneen tilanteeseen. Piirakan pohja on tehty kuitupitoisesta ruistaikinasta, joka on laktoositon, maidoton, sokeriton ja kananmunaton. Saat ison uunipellillisen piirakkaa, kun teet kaksinkertaisen annoksen.

1 pyöreä piirakkavuoallinen (halkaisia noin 26-30 cm)

1 pkt Myllyn Paras Ruistaikinaa

Täyte:
150 g vähärasvaista saunapalvikinkkua suikaleina
2 -3 paprikaa suikaleina (voivat olla erivärisiä) tai 300 g juures- tai kasvissekoitusta (voi olla pakaste)
100 g purjosipulia renkaina
2 munaa
1 tlk kevyt kermaviiliä (noin 2 dl), voi olla laktoositon)
1 rkl persiljaa
½ tl paprikajauhetta
1/4 tl hienonnettua valkopippuria

Leivitykseen:
vähän rasvaa ja Myllyn Paras Ruiskorppujauhoja

Ota taikina sulamaan levyt erillään (vajaa puoli tuntia) tai sulata varovasti mikroaaltouunissa (1-2 minuuttia sulatusteholla).

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset. Levitä piirakkataikina voidellun ja korppujauhotetun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Kaada täyte päälle.

Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 30-40 minuuttia.

VINKKI: Voit halutessasi lisätä piirakan täytteeseen 100 g kevytjuustoraastetta.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Ajokortin opetusluvan voi saada nyt päivässäSaitko vakuutusyhtiöltä tällaisen viestin? Varoitus!Näin saat salaatin joukkoon helposti kuitua ja proteiiniaTutkimus: Tämä seikka ennustaa pidempää elinikää ikääntyneilleTämän helpommaksi ei valkosipulin kuoriminen enää voi mennäGoogle julkaisi vuoden trendit – pyysimme kansalaisia paljastamaan oman hakuhistoriansa
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 11:17
    Autokoulu

    Ajokortin opetusluvan voi saada nyt päivässä

  • 10:13
    Verkkohuijaukset

    Saitko vakuutusyhtiöltä tällaisen viestin? Varoitus!

  • 08:50
    Ruoka

    Näin saat salaatin joukkoon helposti kuitua ja proteiinia

  • 06:53
    Ikääntyminen

    Tutkimus: Tämä seikka ennustaa pidempää elinikää ikääntyneille

  • Eilen18:59
    Ruokaniksit

    Tämän helpommaksi ei valkosipulin kuoriminen enää voi mennä