Ruisrock-esiintyjä kärysi huumeiden hallussapidosta – julkaisi selfien sellistä

Turun Ruisrockissa kesällä keikkaileva räppäri Wiz Khalifa on joutunut vaikeuksiin Amerikassa.

Black and Yellow ja Young, Wild & Free-hiteistään tunnettu räppäri Wiz Khalifa pidätettiin sunnuntaiaamuna lentokentällä Texasin osavaltiossa. Wiz Khalifa oli ollut matkalla El Pasosta Dallasiin.

El Pason poliisin antamassa lausunnossa kerrotaan, että Khalifa joutui erikoistarkastukseen, koska hän matkusti ilman henkilöllisyystodistusta. Tarkastuksessa räppärin hallusta löydettiin huumeita.

Associated Press uutisoi, että räppäriä syytetään marijuanan hallussapidosta. Hän kuitenkin vapautui noin 300 dollarin eli 220 euron takuita vastaan. Räppäri ei suinkaan piilotellut tapahtunutta, vaan aloitti heti sellistä käsin oman kampanjan päästäkseen vapaaksi.

– Kun vain pääsen täältä ulos, tulen julkaisemaan mixtape-äänitteeni 28 Grams , räppäri uhosi ja vinkkasi vapautumiseensa merkillä #FreeTrapWiz

– He tulevat vielä keksimään, miten monta grammaa minulla oli. Miten ironista, räppäri twiittasi.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun räppäri on huumeasioissa tekemisissä virkavallan kanssa. Vuonna 2012 hänet otettiin kiinni marihuanan hallussapidosta Nashvillessä. Vain kuukausi tapahtuneen jälkeen hän jäi kiinni samasta syystä Pohjois-Carolinassa.

Wiz Khalifa esiintyy Suomessa kesällä. Räppäri keikkailee heinäkuussa Turun Ruisrockissa.

Lue myös:

    Uusimmat