Mainos

Cardi B:n räppäriaviomies vapautui putkasta – jäi kiinni aseiden ja huumeiden hallussapidosta

1:34

Migos-yhtyeen räppäri Offset joutui vaikeuksiin poliisin kanssa viime viikon perjantaina.

Video: Cardi B paljasti raskautensa suorassa SNL-lähetyksessä

Cardi B:n kanssa jälkipolvea heinäkuussa saanut Offset joutui pidätetyksi Atlantassa perjantaina iltapäivällä. Migos-räppäri vapautettiin lopulta 17 000 dollarin eli noin 14 500 euron takuita vastaan.

Atlantan poliisi pysäytti Offsetin, kun tämä vaihtoi kaistaa vaarallisesti. Pysäytettyään 2014 vuoden Porche 911 Carerraa ajaneen räppärin, poliisi haistoi autossa vahvan marijuanan hajun.

Poliisi etsi auton läpikotaisin ja löysi lopulta kolme käsiasetta, lukuisien grammojen edestä marijuanaa ja 107 000 dollarin eli yli 90 000 euron edestä käteistä. Pysäytys johti räppärin ja tämän kanssa autossa olleen henkivartijan pidätykseen. Offsetia syytetään vaarallisesta kaistanvaihdosta, marijuanan hallussapidosta, aseen hallussapidosta tuomittuna rikollisena sekä aseen hallussapidosta rikoksen aikana.

Offsetin asianajajan mukaan räppäri oli todella huolestunut vaimostaan ja lapsestaan jouduttuaan pidätetyksi. Myöhemmin Cardi B lisäsi Instagram-tarinaansa kuvan itsestään ja miehestään tämän vapauduttua putkasta.

Offset pidätettiin viimeksi Atlantassa vuonna 2016, kun hän ajoi autoa, vaikka hänen ajokorttinsa oli hyllyllä. Hän vietti aikaa vankilassa vuonna 2015 marijuana- ja aserikoksien vuoksi.

Offset ja Cardi B menivät salaa naimisiin viime vuoden syksyllä. Räppäripariskunta toivotti maailmaan esikoistyttärensä Kulture Kiari Cephusin 10. päivä heinäkuuta.

Lähde: Variety

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja