Ruhtinatar Charlene edusti perheensä kanssa – kehonkielen asiantuntijalta surullinen analyysi

Monacon ruhtinatar Charlene teki ensimmäisen julkisen edustustehtävän pitkää aikaan.

Monacon ruhtinatar Charlene 44, edusti ensimmäistä kertaa sitten viime marraskuun. Ruhtinatar seurasi perheensä kanssa Monacossa ajettua Formula E -sarjan kilpailua, kertoo Dailymail.

Tilaisuuteen osallistuivat Charlenen ja ruhtinas Albertin lisäksi pariskunnan lapset prinssi Jacques ja prinsessa Gabriella.

Ruhtinatar Charlene esiintyi harmaassa housupuvussa ja lyhyeksi leikatut hiukset oli värjätty platinablondiksi. 

Dailymailin mukaan kehonkielen asiantuntija Judi James on analysoinut ruhtinattaren esiintymisen. Erityisesti Jamesin huomio kiinnittyi ruhtinattaren vakavaan ja hymyttömään olemukseen.

Hänen mukaansa ruhtinattaren olemuksesta huokuu eristyneisyys muuhun perheeseen ja erityisesti mieheensä ruhtinas Albertiin.

Tilaisuuden ajan Charlene piteli käsiään tyttärensä hartioilla. Asiantuntijan mukaan ele kertoi siitä, että ruhtinatar halusi pitää tyttärensä turvassa ja antaa itsestään empaattisen kuvan.

Ruhtinattaren asuvalinta kielii asiantuntijan mukaan siitä, että hän pyrki osoittamaan itsevarmuutta.

Jamesin mukaan ruhtinattaren hymy oli kaikkea muuta kuin iloinen.

– Tätä ei voi kutsua hymyksi, koska aito hymy lähtee silmistä, James oli sanonut.

Kontrastia Charlenen esiintymiseen tuo Jamesin mukaan ruhtinas Albertin iloiset vilkuttelut sekä hyväntuulisuus, vaikka parikunta ei juurikaan ottanut kontaktia toisiinsa.

Ruhtinatar Charlene on ollut viime aikoina otsikoissa terveydentilansa takia ja hän on sen takia pysytellyt poissa julkisuudesta. Hovi tiedotti hiljattain, että Charlene oli kuukausia poissa ruhtinaskunnasta terveysongelmien takia, johon muun muassa lukeutui palatsin jo aiemmin tiedottama perustavanlaatuinen uupumustila.

Hovi on jatkuvasti kiistänyt väitteet, että Charlenen pitkä poissaolo olisi johtunut ongelmista hänen ja Albertin avioliitosta.

Lue myös:

    Uusimmat