Mainos

Röyhkeä varkaus taltioitui valvontakameraan – lastenrattaat varastettiin huvipuistossa

Yhdysvaltalaisnainen on joutunut syytteeseen käytettyään nuorta tytärtään apuna varkaustapauksessa.

Huvipuisto on yksi viimeisimmistä paikoista, joissa äitien uskoisi varastavan toisilta äideiltä. Näin kuitenkin tapahtui eräänä huhtikuisena päivänä äiti Lauren Collazon ollessa viettämässä riemun täyteistä päivää perheensä kanssa Disney Worldissa. Sillä välin kun perhe oli ajelulla Hollywood Studiolla, perheen yli 1600 euron arvoiset rattaat oli varastettu.

– Tosiasia on, että hän otti ne minulta juuri sinä päivänä, kun tarvitsin niitä eniten. Hän pilasi kaikkien päivän, Collazo kertoo.

Perhe ei ollut huolissaan ainoastaan varastetuista rattaista, vaan myös autonavaimista, lompakosta ja adrenaliinipiikistä, jotka katosivat rattaiden mukana.

– Olin siellä ilman rahaa, hylättynä. Mieheni täytyi lentää Miamista samana päivänä, ottaa ensimmäinen mahdollinen lento ja tulla pelastamaan minut ja perheeni. Collazon kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Valvontakameroista kävi selville, että varas oli äiti, joka käytti nuorta tytärtään apuna vaunujen varastamiseen laittaen tämän vaunuihin istumaan.

Naista epäillään myös muista varkauksista

Epätavallinen varkaus lähti leviämään sosiaalisessa mediassa pian sen jälkeen, kun perhe lisäsi päivityksen tapahtuneesta Facebookiin. 

Pian eräs nainen otti yhteyttä Collazoniin ja kertoi ostaneensa kyseiset Bugaboo-vaunut netistä Michelle Craig -nimiseltä naiselta tietämättä, että ne olivat varastetut. Asia selvisi, kun nainen oli huomannut Collazonin nimen kiinnitettynä rattaisiin.

Graig on ollut poliisin kuultavana, ja viranomaiset ovat nyt ryhtyneet selvittämään, onko kyseisellä naiselle kenties yhteyttä myös muihin viime aikaisiin huvipuistossa tapahtuneisiin vaunuvarkauksiin.

– Hänen olisi aika löytää uusi työ tai uusi harrastus, joka ei olisi toisilta äideiltä varastamista ja perhepäivien pilaamista, Collazo toteaa.

***

0:43

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.