Roope Salmisen treenattu vartalo varasti huomion – paljastaa, mitä teki veistoksellisen vartalon eteen ennen Putous-lähetystä

Roope Salminen paljasti sosiaalisessa mediassa, kuinka hän sai vartalostaan niin lihaksikkaan.

Juontaja Roope Salmisen treenattu vartalo kiinnitti katsojien huomion viime lauantain Putous-lähetyksessä, kun ohjelmassa sukellettiin hittisarja Game of Thronesin maailmaan. 

Sketsiä tähdittivät Antti Tuomas Heikkinen, Malla Malmivaara, Roope Salminen, Christoffer Strandberg ja Putouksen 9. kaudella sketsihahmokisan voittanut Kiti Kokkonen

Salminen sai valtavan määrän palautetta veistoksellisesta vartalostaan, joten mies päätti kertoa treenattunsa vartalonsa salaisuuden.

– Muutamia spagettikäsi-viestejä lukuunottamatta vastaanotto oli todella positiivinen, jopa innokas. koen kuitenkin velvollisuudeksi kertoa teille erään seikan: MINÄ EN NÄYTÄ TUOLTA, Salminen myöntää.

Salminen kertoo liikkuvansa paljon, jotta hänen aivonsa pysyvät virkeänä improkeikkoja varten. Hän myös haluaa näyttää hyvältä, mutta ei ole omien sanojensa mukaan huippukunnossa.

– Eilistä paidatonta kohtausta varten tein seuraavat asiat: kävin edellisenä päivänä solariumissa, sheivasin rintakehäni, loistavat Heidi Kousa ja Susanna Ravea varjostivat mun lihakset niin että oikein valaistuna ne näyttää mahdollisimman isoilta ja edellisellä mainoskatkolla tein monta minuuttia punnerruksia putkeen jotta pumppi olisi mahdollisimman kohdillaan.

Salminen jätti Putous-päivänä ravinnon saannin minimiin.

– Lisäksi söin koko päivänä todella vähän ja join yhteensä kaksi lasia vettä jotta kroppa olisi kuiva ja lihaserottuvuus mahdollisimman iso. eilisestä kunnosta on tässä sängyssä maatessa jäljellä enää vatsalihasten kohdalle jäänyt meikki, jota en saanut pestyä kunnolla pois.

– Toivon että voin toimia inspiraationa siitä että ihminen voi järkevällä syömisellä ja säännöllisellä liikunnalla olla terveempi ja muokata kroppaansa, mutta samalla haluun EHDOTTOMASTI muistuttaa että se mitä näet somessa tai telkkarissa EI OLE TOTTA. jos joku nuori tai vanhempikin kundi lukee tän niin muista että vertaat itseäsi kuviin, joissa paistattelevia ihmisiä ei ole olemassa. oot hemmetin hyvä tommosena ja mä tämmösenä ja ihanaa sunnuntaita, Salminen muistuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat