Mikko Rantasen lapa tulikuumana – ketjukaveri nousi huipputehoilla pistepörssin kärkeen

Mikko Rantasen lapa tulikuumana – suomalaistähti heilutti maaliverkkoja kahdesti 0:37
Mikko Rantanen teki kaksi maalia Philadelphia Flyersin verkkoon. (Video: NHL.com)

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen tehtaili jääkiekon NHL:ssä kaksi maalia ja avitti joukkueensa 7–4-vierasvoittoon Philadelphia Flyersista.

Avalanche oli useaan otteeseen alakynnessä energistä Philadelphiaa vastaan, mutta joukkueen osumaprosentti oli 24 laukauksella väkevää luokkaa. Rantanen laukoi avauserässä Coloradon 2–0-johtoon ylivoiman jälkitilanteesta, ja päätöserässä suomalaishyökkääjä lapioi vieraille ylivoimalla helpottavan 6–4-osuman.

Coloradon kakkosketjun hyökkääjä Logan O'Connor viimeisteli hattutemppunsa tyhjään maaliin. Myös Joel Kiviranta keräsi yhden syöttöpisteen.

Rantasen ketjukaveri Nathan MacKinnon kahmi pelissä tehot 2+2 ja nousi Nikita Kutsherovin ohi liigan pistepörssin kärkeen. MacKinnon on tehnyt tällä kaudella tehot 26+51=77, Rantasen lukemat ovat 26+34=60.

Philadelphian Rasmus Ristolainen nappasi kauden neljännen tehopisteensä, kun suomalaispuolustaja tarjoili ohjurikiekon Cam Atkinsonin 4–5-kavennukseen. Flyers oli ennen tappiopeliä viiden ottelun voittoputkessa.

Lue myös:

    Uusimmat