Ronn "Ridge" Moss hehkuttaa suomalaisfanejaan: He ovat lämpimiä ja suloisia

Ronn Moss kiittelee vuolaasti suomalaisia fanejaan.

Ronn Moss ehti näytellä Ridgeä Kauniit ja rohkeat -saippuasarjassa 25 vuoden ajan.

Mies jätti pestinsä vuonna 2012, ja on siitä pitäen keskittynyt muusikon uraansa Player-bändissään. Entinen Ridge näppäilee orkesterin riveissä bassoa ja hoitaa laulajan virkaa.

Moss kertoo Ruotsissa toimivan suomenkielisen Sisuradion Iltapäivä-ohjelman haastattelussa, että hän pyrkii menemään aina sinne minne fanit hänet kutsuvat.

Suomeen mies on saapunut fanitapaamisiin Ridgen pestissä kolme kertaa.

– Fanit eivät ole kaikki samanlaisia. Suomalaiset fanit ovat kohteliaampia. Heillä on ymmärrystä yksityisyydestä, he kunnioittavat myös minun yksityisyyttäni, ja arvostan tätä suuresti, Moss kehaisee suomalaisia Sisuradiossa.

– He ovat lämpimiä, suloisia ja ajattelevaisia. Kaikki nämä asiat ovat arvostettavia piirteitä.

Moss ei ole säästellyt kehujaan myöskään vieraillessaan Suomessa vuonna 2013. Tuolloin kiitosta sateli kauniille naisille ja tehokkaalle suomalaiselle mentaliteetille.

Katso miehen kehut videolta.

Faneja miehelle löytyy ympäri maailmaa, sillä Kauniit ja rohkeat on levinnyt laajasti ympäri maailmaa.

Nykyään fanien kanssa kommunikointi tapahtuu sosiaalista mediaa hyödyntäen.

Vaikka saippuaoopperatähtenä faneja riittää ympäri maailmaa, ei Kaunarit-uralla välttämättä niitä kiitosta kriitikoilta. Moss ei ota paineita arvostelijoista.

– Kriitikot eivät ymmärrä tätä lajia, ja he saavat sanoa mitä he haluavat. He eivät tiedä kuinka paljon materiaalia on saatava aikaan lyhyessä ajassa ja vähällä rahalla. Itse en pidä kriitikkoja minään. Puolustan saippuasarjoja ja sanoisin, että teimme mahtavan työn tekemällä show’n niin hyväksi, että ihmiset halusivat katsoa sitä. Käsikirjoitukset eivät todellakaan aina olleet hyviä, mies naureskelee.


Lue myös:

    Uusimmat