Mainos

Ronjan nerokas vinkki: Tee leggingseistä paita – tarvitset vain sakset

Löytyykö kaapistasi leggingsejä, joita et tule koskaan käyttäneeksi? Onko sinulla tarvetta uudelle puserolle tai topille? Jos näin on, ratkaisu on lähempänä kuin uskotkaan. Et tarvitse edes ompelukonetta.

Eräänä päivänä kolmetoistavuotias Ronja yllätti äitinsä täysin vaatekappaleella, jonka hän oli luonut käyttämättömistä legginseistä. Nyt äiti haluaa kertoa tyttärensä nerokkaasta keksinnöstä myös muille. 

Paitaa voi pidentää kankaan avulla

Kun ruotsalaisäiti Helena Rydberg saapui eräänä päivänä töistä kotiin, hän näki kotona tyttärensä Ronjan, joka esitteli ylpeänä uutta paitaansa. Yllätys oli melkoinen, kun tyttö kertoi valmistaneensa upealta näyttäneen paidan itse. 

Äiti kertoo olevansa hyvin vaikuttunut tyttärensä kekseliäisyydestä. 

– Hän oli leikannut housujen haarat auki niin, että hän sai siitä oikean kokoisen, äiti kertoo yllättävän helpon vaatekaappaleen valmistuksesta.

Ronja kertoi äidilleen, että oli kokeillut valmistaa samantapaisia paitoja aiemminkin, mutta yritykset olivat epäonnistuneet. Koska tämän kertainen yritys oli onnistunut niin hyvin, hän päätti valmistaa uusia paitoja saman tien kaksi paria.

– Ehkä kukaan ei mene se päällään kouluun, mutta sitä on mukava pitää kotona. Tai voit vaihtoehtoisesti pidentää paitaa ompelemalla yläosan alle kangasta tai pitsiä, äiti toteaa.

Tämän vinkin avulla saat tehtyä leggingseistä v-aukkoisen paidan, seuraavan videoklipin avulla puolestaan pyöreäaukkoisen version.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

***

0:42

Lähde: Expressen 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.