Ronaldon järjetön maalitahti jatkuu – Mestarien liigassa nähty yhdistelmä toimi jälleen

Cristiano Ronaldo iski tasoitusmaalin Manchester Unitedille Valioliigan ottelussa West Hamia vastaan.

West Ham meni johtoon Said Benrahman osumalla 30. minuutilla, mutta siten astui esiin Manchester Unitedin kohuttu tähtihankinta.

Bruno Fernandes antoi oivallisen keskityksen, ja paitsion rajamailla ollut Ronaldo ohjasi portugalilaisen maanhiehensä tarjoileman pallon maaliin.

Juventuksesta siirtynyt Ronaldo pelaa vasta toista Valioliigan otteluaan tällä kaudella, ja hänellä on kasassa jo kolme maalia.

Ronaldo osui maaliin myös Mestarien liigan ottelussa Young Boysia vastaan. Osuma syntyi niin ikään Fernandesin keskityksestä.

Ottelu on puoliajalla 1–1. Manchester United voitti laukaukset päin maalia 7–2.