Ronaldolta kovaa kunniaa Lionel Messille – Cristiano Ronaldo tylysti ulos top-5:stä

Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi harvinaisessa yhteishaastattelussa – ikävöikö kaksikko toisiaan? 6:16
Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo harvinaisessa yhteishaastattelussa.

Brasilialainen jalkapallolegenda Ronaldo pitää Lionel Messiä maailman parhaana pelaajana. Cristiano Ronaldoa hän ei sen sijaan mahduta edes viiden suosikkipelaajansa joukkoon.

FC Barcelonan argentiinalaistaituri Lionel Messi ja Juventuksen portugalilaiskärki Cristiano Ronaldo yleisesti vuorottelevat laji-ihmisten arvioissa parhaasta nykyjalkapalloilijasta. Entiselle Brasilian maalitykille Ronaldolle Messi on selvä ykkönen.

– Hän on sellainen lahjakkuus, että toisen vastaavan näkemiseen tulee menemään 20–30 vuotta, Ronaldo arvioi AS:n mukaan.

Kysymys kuului, keiden jalkapalloilijoiden näkemisestä brassi pitää. Hän listasi Messin ohella viisikkoonsa Mohamed Salahin, Eden Hazardin, Neymarin ja Kylian Mbappén.

Mbappéa on usein verrattu brasilialaiseen Ronaldoon, ja legenda on tämän itsekin monien ihmisten suusta kuullut.

– Hänellä on paljon nopeutta. Hän viimeistelee hyvin, ampuu todella hyvin molemmilla jaloillaan, ja hänellä on upea liike. Meillä on samanlaisia ominaisuuksia, mutta en ole koskaan pitänyt vertailuista – etenkään eri aikakausien pelaajien välillä, koska tilanteet ovat erilaiset, Ronaldo sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat