Roman Eremenko pyssytti häikäisevän maalin – paluu EM-kisoihin valmistautuvaan Huuhkajat-ryhmään yhä auki

Roman Eremenkon, 32, paluusta Huuhkajien riveihin vielä spekuloidaan, mutta FK Rostovia edustavan keskikenttäpelaajan näyttävä maali CSKA Moskovaa vastaan maanantai-iltapäivän 3-2-voitossa oli yksi osoitus pelaajan nykyvireestä.

Suomalainen oli lähellä tehdä avausmaalinsa jo ottelun 22. peliminuutilla rangaistuspotkusta, mutta Eremenkon laukaus vasempaan alakulmaan pysähtyi CSKA-vahti Igor Akinfeevin käsiin.

Vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin Venäjän maajoukkuemaalivahdin venymiskyky loppui, kun Eremenko pelasi oikean jalkansa vapaaksi noin 20 metrissä ja pyssytti pallon yläriman kautta maaliin.

(Juttu jatkuu twiitin jälkeen)

Rostov on voiton myötä sarjassa toisena 38 pisteellä. Pietarin Zenit johtaa Venäjän liigaa 46 pisteellä. Sarjakärjen takana on tasaisempaa, sillä esimerkiksi Rostoville tappion kärsinyt CSKA on viidentenä 35 pisteessä.

Eremenkoa ei nähty Suomen jalkapallomaajoukkueessa EM-karsintojen aikana, mutta päävalmentaja Markku Kanerva on painottanut, ettei Eremenkon ovi Huuhkajiin ole sulkeutunut.

Eremenko olisi Kanervalle EM-kisoissa monikäyttöinen pelaaja, sillä hän pystyisi pelaamaan tarvittaessa Teemu Pukin parina toisena hyökkääjänä tai loukkaantumisista kärsineen Tim Sparvin paikalla keskikentän kasipaikalla, jossa hän (Eremenko) on viime ajat myös seurajoukkueessaan pelannut.

Lue myös:

    Uusimmat