Rokkari ja näyttelijä – tällainen on missi-Bean komea brittirakas

Miss Suomi 2014 Bea Toivonen tapailee tätä nykyä komeaa brittimuusikkoa.

Vuoden 2014 Miss Suomi Bea Toivonen erosi pitkäaikaisesta poikaystävästään viime kesän lopulla. Nyt naisen elämään on löytynyt uutta säpinää, sillä Toivonen tapailee hiljakseen Englannissa asuvaa muusikkoa.

Toivonen kertoi MTV.fille tällä viikolla suhteen olevan vielä alkuvaiheessa, mutta vaikuttavan lupaavalta.

– Tästä on hyvä tunne, en lähde asioihin, mistä ei tule hyvä fiilis. Se on hyvä mies, Toivonen hymyili alkuviikosta.

Toivonen kertoo lisäksi tavanneensa miehen musikaalissa, jota tämä tähditti. Kyseessä lienee Michael Jacksonin uraa valaiseva Thriller Live -musikaali, ja sinä näyttelevä komistus Jesse Smith.

Toivonen julkaisi kaksikosta jo joulukuussa yhteiskuvan, jossa kehui vuolaasti miestä sekä kyseistä musikaalia.

Myös Smith on julkaissut parista yhteiskuvia omalla tilillään. Miss Universum -kisojen aikaan Smith julkaisi yhteiskuvan itsestään ja Beasta ja kirjoitti kuvan yhteyteen seuraavansa naisen taivalta kisassa erittäin ylpein mielin.

Tammikuussa mies myös julkaisi kuvan rannettaan koristavasta suomalaisesta Kalevala-korusta. Hän ei kuitenkaan kerro, onko koru kenties lahja Toivoselta.

Muusikkona ja näyttelijänä elantonsa tienaava Smith kertoo kotisivuillaan muun muassa olevansa kotoisin Readingistä sekä toimivansa laulajana ja lauluntekijänä The Quotes -yhtyeessään.

Myös Toivonen on hehkuttanut miehen bändiä Instagram-tilillään. Smithin oma, covereita sisältänyt esikoissooloalbumi julkaistiin vuonna 2013. 

Thriller Live -musikaalin sivuilla Smithin kerrotaan lisäksi tähdittäneen teatterin lavalla sellaisia menestysmusikaaleja kuin Les Miserables School EditionBohemian Rhapsody sekä Romeo ja Julia.

Instagramin perusteella Smith on käväissyt viime viikolla jopa Suomessa, sillä hän julkaisi 5.2. kuvan, joka näyttää olevan napattu helsinkiläisestä On The Rocks -baarista.

– Olin ollut Suomessa pari tuntia ja näin kävi, mies kirjoitti kuvaan.

Kuuntele miehen laulunäyte Youtubesta: 

Lue myös:

    Uusimmat