Mainos

Rohkealle muuttujalle iloa elämään

Helmen huhtikuiseen muuttumisleikkiin saapui Siuntiosta Minna Murto, 34, jonka ennakkoluuloton asenne ihastutti koko Helmen tiimin. ”Minulle saa tehdä ihan mitä vaan!” Minna huudahti heti päivän aluksi. Kampaaja Toni Immo ja meikkitaiteilija Riia Koivisto ottivat vihjeestä vaarin ja toteuttivat muutoksen, joka jätti kaikki sanattomaksi. Minna todella muuttui – ja edukseen!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Elämänsä aikana ”melkein kaikki” tyylit läpikäynyt Minna toivoi, että vanhan huonokuntoiseksi käyneen permanentin tilalle löytyisi jokin trendikkäämpi malli. Kampaaja Toni Immo toteutti Minnan toiveen leikkaamalla rohkean epätasaisen mallin, joka jätettiin edestä pidemmäksi ja leikattiin takaa lyhyemmäksi. Hiukset värjättiin tummaksi, mutta malliin jätettiin piristysruiskeeksi kirkasta punaista. Minnan paksut hiukset pääsivät oikeuksiinsa uuden leikkauksen myötä ja muuttuja kehui, että tässä mallissa myös silmät erottuvat hienosti.

Meikkaajana maltillinen Minna sai Riialta meikkivinkkejä ja ohjeita herkän ihonsa hoitoon. Riia suositteli Minnalle naamiokuuria, jotta iho rauhoittuisi. Meikissä Riia korosti upean naisellisia huulia ja teki ihosta raikkaan. ”Huulipuna on tehnyt paluun,” Riia vinkkasi.

Muuttumisleikkipäivä oli Minnalle ihana hemmottelupäivä. Päivä jatkui vielä naisellisesti shoppailukierroksella ja kaiken kruunasi upea hotelliyö Hotelli Palace Linnassa.

Löydät kaikki Marjon meikkiin käytetyt tuotteet artikkelista jonka voit vaikka tulostaa mukaasi ostosmatkalle!

Moi!

Kiitoksia aivan ihanasta perjantaipäivästä 27.3. Aloitimme aamupalalla enkä oikein osannut jännittää, koska kaikki osallistuvat ihmiset olivat niin hauskoja ja välittömiä.

Luotin täydellisesti Tonin näkemykseen ja kyllä kannatti! Hiukseni leikattiin kivalla tavalla epäsymmetrisiksi ja värjättiin tummiksi punaisia yksityiskohtia lukuun ottamatta. Nyt silmänikin tulevat esiin huomattavasti paremmin.

Itse en olisi koskaan tämmöistä mallia valinnut, mutta täytyy sanoa, että sopii todella hyvin! Olen aina luullut, että näin lyhyt malli on vaikea laittaa aamulla, mutta itse asiassa tämä on helpompi kuin moni aikaisemmista malleistani. Kiitos Toni.

Seuraavaksi Riia neuvoi minua hormoneista johtuvien iho-ongelmien hoidossa ja meikkasi minut juuri oman mieleni mukaisesti eli keskittyi enemmän huuliini ja korosti vain hieman silmiäni. Kiitoksia Riia hyvistä vinkeistä.

Illan vietimme mieheni kanssa kahden. Kävimme syömässä ja elokuvissa sekä yövyimme ihanassa hotelli Linnassa. Aamupala oli taivaallinen johtuen varmasti osaksi hurmaavista puitteista Linnan kellarissa.

Ystäväni ja työkaverini olivat todella yllättyneitä muutoksesta. He olivat kanssani samaa mieltä siitä, että tämä tummempi väri on todellakin enemmän minua itseäni ja lyhyt malli pukee minua hyvin.

Kiitokset kaikille perjantaina mukana olleille unohtumattomasta päivästä!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Tommi Penttinen, Maarit Rasi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.