Rohkea veto! Tähtinäyttelijät ottivat samanlaiset tatuoinnit uuden elokuvan kunniaksi

Avengers: Infinity War -elokuvan tiiseri 2:27

Avengers-hittielokuvasarjan tähdet ottivat yhteiset tatuoinnit juhlistaakseen uutta elokuvaa.

Avengers: Infinity War rikkoi rikkoi ensimmäisen viikonlopun katsojaennätyksen, kun se saapui elokuvateattereihin huhtikuun loppupuolella. Supertähtiä täynnä oleva elokuva on suositun Avengers-elokuvasarjan kolmas osa, ja siinä koko Marvelin valtava sarjakuvaelokuvauniversumi nivoutuu yhteen.

Iron Mania näyttelevä Robert Downey Jr. paljasti, että viisi ensimmäisen Avengers-elokuvan tähteä otti supersankariryhmän logosta tatuoinnin uuden elokuvan juhlistamiseksi. Ensimmäinen Avengers-elokuva ilmestyi vuonna 2012.

– Viisi kuudesta Avengersista otti tatuoinnin. Se oli Scarlett Johanssonin idea, hän ja Chris Evans ottivat tatuoinnin New Yorkissa. Sitten New Yorkissa asuva mahtava Josh Lord lensi Los Angelesiin ja hoiti minut sekä Jeremy Rennerin. Tämän jälkeen painostimme Chris Hemsworthin ottamaan myös tatuoinnin, Downey Jr. kertoi Entertainment Weekly -julkaisulle.

Iron Mania jo kymmenen vuoden ajan näytellyt Downey Jr. julkaisi Instagram-tilillään videon ja kuvia tatuointiprosessista. Lopputuloksena syntyi pienimuotoinen, tyylitelty Avengers-logo.

Hulkia näyttelevä Mark Ruffalo oli ainoa alkuperäiseen sankariryhmään kuulunut, joka jätti tatuoinnin välistä. Kuudes Avengers-tatuointi meni itse artisti Lordille. Kaikki viisi näyttelijää piirsivät yhteistyönnä tämän ihoon Avengers-logon.

Lue myös:

    Uusimmat