Rock-tähtien lapset luovat uraa malleina – näetkö yhdennäköisyyden vanhempiin?

Tommy Hilfigerin tulevan kesän malliston mannekiineina nähtiin rock-legendojen kuvankaunista jälkikasvua. Muoti on muutenkin ottanut muusikoiden lapset muusikseen.

Rollareiden jälkikasvu rokkasi runwaylla, kun amerikkalaisbrändi Tommy Hilfiger esitteli ensi kesän muotia New Yorkin muotiviikoilla. Näytöksen avasi Mick Jaggerin mallitytär Georgia May, ja lavalla asteli myös Mickin bändikaverin Keith Richardsin lapsenlapsi Ella Richards.

Georgia May Tommy Hilfigerin takahuoneessa.

Georgia May avasi näytöksen.

Ella Richards esittelee ensi kesän rock-henkistä mallistoa.

Musiikki ja muoti kulkevat käsi kädessä, ja moni rock-ikonien lapsista onkin päätynyt mallin uralle. Esimerkiksi Jaggerin ja huippumalli Jerry Hallin molemmat tyttäret, Elizabeth ja Georgia May, ovat tuttu näky muotikuvissa, ja myös Mickin ja Bianca Jaggerin tytär Jade Jagger on aiemmin toiminut mallina. Lisäksi nämä katu-uskottavat seurapiirinuoret tapaavat istua muotinäytösten yleisössä eturivissä. Esimerkiksi Hilfigerin näytöstä seurasivat Simon Le Bonin tytär malli Amber Le Bon ja Annie Lennoxin tytär, malli ja dj Tali Lennox.

Myös Lenny Kravitzin tytär Zoe, Gavin Rossdalen tytär Daisy Lowe, Steven Tylerin tytär Chelsea, Rod Stewartin tytär Ruby, Kurt Cobainin tytär Frances Bean ja esimerkiksi Bob Geldofin jälkikasvu ovat luoneet uraa malleina. Riley Keough puolestaan kantaa samoja piirteitä kuin isoisänsä, itse Elvis Presley, joten ei ihme, että nuori nainen on onnistunut luomaan uran muodin parissa.

Näetkö yhdennäköisyyden rokkikukkojen ja heidän tyttäriensä välillä?

Zoe Kravitz

Ruby Stewart

Lue myös:

    Uusimmat